Speciale service Bibliotheek aan Huis

Gepubliceerd op: 26 april 2020 17:48

De bibliotheek helpt mee aan de bestrijding van het Coronavirus door de fysieke vestigingen te sluiten. We hebben een uitzondering gemaakt voor onze Bibliotheek aan Huis service voor kwetsbare ouderen in Huizen, Laren en Blaricum.

De vrijwilligers die vaak al jarenlang trouw boeken bezorgen kunnen een tasje ophalen bij de bibliotheek. Uiteraard gebeurt dit contactloos en op een veilige manier.
Vrijwilliger Nelly Brand heeft vandaag de boeken afgeleverd bij een mevrouw die er erg blij mee was. Ook in Laren en Blaricum worden binnenkort boeken door de boekendienst-aan-huis vrijwilligers bezorgd.

Wat is de service Bibliotheek aan Huis?

De bibliotheek komt naar u toe.

Als u, om wat voor reden ook, aan huis gebonden bent, maak dan gebruik van de Bibliotheek aan huis. Een speciale service voor bibliotheekleden. Een vaste medewerker (vrijwilliger) brengt de materialen die u wilt lenen bij u thuis. U mag extra lang lenen en in overleg met u worden de materialen regelmatig geruild.