Huizer burgemeester leest voor uit De Moppereend bij start eeuwfeest bibliotheek

Gepubliceerd op: 23 januari 2020 10:15

Nieuws DE GOOI- EN EEMLANDER

Het was feest woensdagmorgen in de bibliotheek aan Plein 2000 in Huizen. Daar werd het startschot gelost voor de viering van het 100-jarig bestaan van de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.

Burgemeester Niek Meijer was gestrikt om voor te lezen uit De Moppereend, het door de jury uitgekozen Prentenboek van 2020. Het landelijke Nationale Voorleesontbijt, georganiseerd door de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse boek (CPNB), werd aangegrepen om ongeveer zestig peuters en kleuters van drie tot zes jaar het boek te laten voorlezen. De Kamperfoelieschool was onder andere aanwezig met kinderen uit groep 1 en 2.

De Gooi-en Eemlander
Datum 22-01-2020