Stemwijzer Huizen in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 7 maart 2018 15:24

Heb je thuis geen internet? Weet je niet wat je moet kiezen? De Stemwijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen Huizen is ook in de bibliotheek Huizen te bekijken en in te vullen!

Op 21 maart 2018 mag je naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. De gemeente gaat over belangrijke thema’s als openbare orde en veiligheid, onderwijs, cultuur, integratie, ruimtelijke ordening, economie, leefbaarheid, milieu, recreatie, sociale zaken, werkgelegenheid, verkeer en vervoer.
Bij de bibliotheek kun je je goed laten informeren.

Je kunt de stemwijzer invullen in de bibliotheek. De StemWijzer is de meest gebruikte stemhulp in verkiezingstijd. Door 30 stellingen met eens, oneens of geen mening te beantwoorden kun je standpunten van verschillende politieke partijen met elkaar vergelijken.
Ook zijn de verkiezingsprogramma’s van alle partijen in Huizen te lezen in de bibliotheek.