Winactie BoekStart!

Gepubliceerd op: 4 april 2019 14:24

plaatje van BoekStartbonnen

Alle jonge ouders uit Huizen, Laren en Blaricum opgelet! Lever in april je Boekstartbon in en maak kans op dit leuke Kikker-pakket!

plaatje met Kikker-blokken

Zowel de gemeente Huizen als de BEL-combinatie heeft deze week de brieven met de BoekStartbon weer verstuurd aan de nieuwe inwonertjes.

Is je baby ongeveer 3 maanden oud, dan ontvangen jullie een brief van de gemeente met daarin een BoekStartbon. Bij inlevering van deze bon schrijf je je kind gratis in bij de bibliotheek, en ontvang je het leuke BoekStart-koffertje met daarin twee knisperboekjes.
Lever je deze maand je BoekStartbon in, dan maak je daarnaast dus ook nog kans op het gave Kikker-pakket. Het is een set met kartonboekje, tel- en puzzelblokken.

1 mei trekken we uit alle in april ingeleverde bonnen een winnaar. De winnaar krijgt van ons bericht.

Over Boekstart

plaatje bij BoekStart winactie

BoekStart laat ouders en verzorgers ontdekken dat het lezen van boekjes samen met hun baby erg leuk en leerzaam is. Als de baby drie maanden is stuurt de gemeente Huizen, Laren of Blaricum de speciale BoekStartbon. Met deze bon krijgt u een rondleiding in de bibliotheek en de baby wordt gratis lid. U ontvangt het speciale BoekStartkoffertje met 2 gratis boekjes voor de baby.
De bibliotheek heeft een ruime collectie babyboekjes. Deze bestaan uit zachte knuffelboekjes, badboekjes en harde kartonnen boekjes. Ook kunt u een film bekijken over hoe u kunt voorlezen aan jonge baby’s.

(Voor)lezen is leuk & belangrijk

Kinderen kunnen al vanaf heel jonge leeftijd met hun (groot)ouders en verzorgers spelenderwijs genieten van boekjes. Samen plaatjes kijken en samen praten of zingen is goed voor het contact met de baby, en voor de taalontwikkeling van het kind.