Vijf vragen aan de lijsttrekkers gemeenteraadsverkiezingen Laren 2018

Lees op deze pagina de antwoorden op vijf vragen van de bibliotheek aan de lijsttrekkers van de zeven partijen welke in Laren zullen deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s.:

○ Wat is uw favoriete boek/welk boek geeft u graag cadeau? ○ Welke film wilt u nog een keer zien? ○ Hoe omschrijft u uw partij? ○ Wat vindt u bijzonder aan Laren? ○ Wat zijn uw twee belangrijkste wensen voor Laren?

Alle lijsttrekkers poseerden in de Bibliotheek Brinkhuis Laren met hun favoriete boek(-en) voor Yvonnne Verburg van Yvonne Verburg Fotografie.

Op deze pagina, naast de volledige kandidatenlijsten en informatie over het lijsttrekkersdebat op 15 maart en de verkiezingsavond op 21 maart, ook een link naar de StemWijzer gemeente Huizen en informatie over de verkiezingen in Blaricum.

 

Kandidatenlijsten gemeenteraadsverkiezingen 2018 Laren

Lijsttrekkersdebat 15 maart

Op donderdagavond 15 maart a.s. (start 20.00 uur) debatterren de lijstrekkers met elkaar in het Politiek Café het Gooi aan de hand van enkele stellingen, waaronder:

Blijft Laren zelfstandig?; Komt er een hotel en zo ja, waar? ; Moet de OZB niet omlaag? ; Kan het verkeer wat rustiger?

Presentatie: Erik de Zwart

Locatie: Brinkuis Laren (toegang gratis)

Verkiezingsavond 21 maart

Voorlopige uitslagen heet van de naald, onder het genot van een hapje en drankje, in aanwezigheid van de partijkandidaten en het college. Vanaf 21.00 uur.

Locatie: Brinkhuis Laren (toegang gratis)

StemWijzer gemeente Huizen

Door 30 stellingen met eens, oneens of geen mening te beantwoorden kun je jouw standpunten vergelijken met die van de politieke partijen in Huizen.

Online, of in de Bibliotheek Huizen.