Dacht je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Je kunt ze nu ook DOEN!

Wat houdt dat in? Denk aan een tank besturen, stropdassen knopen, kevers verzamelen en een glow in the dark drilpudding maken. We verzamelen de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en maken een ‘Klooien met kinderboeken-collectie’ voor jou om te komen ontdekken.

Doe mee met het lees- en doe-programma bij de Bibliotheek en lees boeken die je aan het klooien zetten.

Spaar stempels door mee te doen aan de verschillende activiteiten. Bij een volle stempelkaart ontvang je een Klooien met kinderboeken-diploma – en die moet je gewoon hebben!

Kom lekker klooien in de bibliotheek
We gaan aan de slag met verrassende materialen. We wer ken aan een gezamenlijkkunstwerk, maar er mogen ook klooisels mee naar huis. En klooi thuis of op vakantie lekker verder met onze speciale Zomerklooi-collectie.

Voorlezen met muziek

Tijdens de zomervakantie spelen we elke maandagmorgen voorleesverhaaltjes af van Anouk van de Voorleeshoek. Deze verhaaltjes worden begeleid door klassieke muziek. Geschikt voor kinderen van 0-4 jaar (10.00-10.30 uur) en van 4-7 jaar (11.00 tot 11.30).