Agendaoverzicht

Resultaat 121 - 122 (van 122)

• PeuterVoorlezen iedere vrijdagochtend in bibliotheek Laren Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 13 nov

• Open Podium Bekijk details

Van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Vanaf zaterdag 25 januari krijgen schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke vierde zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen kan ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters.

za 28 nov