Agendaoverzicht

Resultaat 11 - 20 (van 232)

• Inloopspreekuur Vrijwilligerscentrale BEL Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Kom naar het inloopspreekuur van Vrijwilligerscentrale BEL in de bibliotheek Brinkhuis Laren. Versa Vrijwilligerscentrale is de schakel tussen vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in het Gooi. Maatschappelijke betrokkenheid en jouw persoonlijke ontwikkeling is onze drijfveer. Versa Vrijwilligerscentrale verbindt en versterkt.

• Inloopspreekuur Sociaal wijkteam Laren Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Heb je vragen voor jezelf of zorgen over een ander met betrekking tot zorg of welzijn, kom dan naar het spreekuur van het Sociaal wijkteam Laren in de bibliotheek Brinkhuis Laren.

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Laren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Laren

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Huizen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Huizen

vr 04 feb

• HLB Academie Politiek met Jet Bussemaker Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Kom naar de lezing HLB Academie Politiek met Jet Bussemaker in bibliotheek Laren. In Ministerie van verbeelding : idealen en de politieke praktijk legt Bussemaker op openhartige wijze rekenschap af van haar politieke carrière en trekt ze belangrijke lessen voor de toekomst. Ze pleit voor een creatieve, flexibele overheid met een hart, een overheid die zich niet blindstaart op bureaucratische cijfers, maar die haar burgers houvast biedt in complexe tijden.

vr 04 feb

• Inloopspreekuur Huizen Duurzaam Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Bibliotheek Huizen

Hoe verduurzaam ik mijn woning? Kan ik energie besparen? Welke subsidies zijn er? Kom naar het inloopspreekuur Huizen duurzaam in Bibliotheek Huizen. Elke eerste zaterdag van de maand.

za 05 feb

• Computerspreekuur de Brassershoeve (SeniorWeb) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Vragen over computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader? Kom naar het gratis spreekuur van de Brassershoeve. (SeniorWeb)

• Inloopspreekuur Huizen Juridisch advies Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Heb je vragen naar aanleiding van problemen met de overheid? Wil je uitleg over brieven van de overheid, heb je ondersteuning nodig bij beroeps- en bezwaarschriften of wil je ander juridisch advies, kom dan naar dit inloopspreekuur in bibliotheek Huizen

• Inloopspreekuur Laren Juridisch advies Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Laren

Heb je vragen naar aanleiding van problemen met de overheid? Wil je uitleg over brieven van de overheid, heb je ondersteuning nodig bij beroeps- en bezwaarschriften of wil je ander juridisch advies, kom dan naar dit inloopspreekuur in bibliotheek Laren

• Start leesclub literatuur in Laren Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Laren

Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia in bibliotheek Laren.

wo 09 feb