Agendaoverzicht

Resultaat 11 - 20 (van 165)

• Open Podium voor schrijvers en dichters Bekijk details

Van 10:45 tot 12:00 | Huiskamer Bibliotheek Huizen

Open Podium voor schrijvers en dichters uit Huizen, Laren, Blaricum en omgeving.

za 25 sep

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

De speeltrein is de wekelijkse speelochtend op maandag voor kinderen van 2 tot 4 jaar in de Speel-o-theek Bibliotheek Huizen. Geniet samen met je kind van een gezellige ochtend. Speelplezier ondersteunt de ontwikkeling van sociale vaardigheden en de motorische en verstandelijke ontwikkeling van kinderen. Door te spelen onderzoeken ze de wereld om zich heen en worden ze steeds opnieuw gestimuleerd hun onderzoek voort te zetten. Ouders kunnen veel over hun kinderen te weten komen door naar hun spel te kijken

ma 27 sep

• Inloopspreekuur Stichting MEE Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Huizen

Heb je een vraag over wonen, zorg, opvoeding, leren, werk of geldzaken? MEE Utrecht, Gooi & Vecht denkt met je mee. MEE geeft persoonlijk advies dat past bij jouw situatie. MEE denkt in oplossingen zonder de regie over te nemen. Kom naar het inloopspreekuur in bibliotheek Huizen, iedere maandagochtend van 10.00-11.30 uur.

ma 27 sep

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Laren Bekijk details

28 september 2021 | Elke week | bibliotheekvestiging Laren

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

di 28 sep

• Schrijfcafé Bibliotheek Brinkhuis Laren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Iedere derde zaterdag van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek van Huizen en iedere laatste dinsdagavond van de maand in de bibliotheek van Laren, in het Brinkhuis. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen. In het Schrijfcafé word je met korte, prikkelende oefeningen en opdrachten uitgedaagd de pen op te pakken en te gaan schrijven. Iedere maand staat in het teken van een ander thema.

di 28 sep

• Inloopspreekuur Wijkbrandweer Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen

Heb je vragen over brandveiligheid in je woning of over CO2 melders? Wil je een gratis woningcheck? De Wijkbrandweer ontmoet je graag in de bibliotheek Huizen.

wo 29 sep

• PeuterVoorlezen in bibliotheek Laren Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Brinkhuis Laren

Wij zijn enorm blij! We hebben de deuren ‘van de wereld’ weer opengezet. Ook de peuters zijn weer van harte welkom in de bibliotheek. In het bijzonder op de vrijdagochtend, iedere week opnieuw. Een team van bijzondere Voorlezers zit vanaf 11.00 uur klaar om de peutertjes tot 11.30 uur in de peuterhoek heerlijk voor te lezen.

• Taalcafé Huizen najaar en winter 2021 Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Huizen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Huizen

• Overzichtstentoonstelling AtelierRoute Huizen 2 t/m 10 oktober Bekijk details

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 2 oktober 2021 | Bibliotheek Huizen

Vooraf kennismaken met het werk van alle deelnemende kunstenaars?

za 02 okt