Agendaoverzicht

Resultaat 11 - 20 (van 55)

• Cursus Creatief Schrijven 2.0 Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30 | Bibliotheek Huizen

Voor schrijfliefhebbers die al wat ervaring hebben met creatief schrijven en graag meer willen ontdekken over deze plezierige manier van schrijven is er de vervolgcursus Creatief Schrijven 2.0. In 6 lessen breid je je kennis uit met nieuwe schrijfvormen zoals bijvoorbeeld fictief dagboekschrijven, het genre ‘faction’, Imitatio en plezierige poëzievormen.

vr 01 feb

• Festival Poëzie aan de Brink Bekijk details

logo Poëzie Festival Laren 1 februari 2019 t/m 7 februari 2019 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Tijdens de landelijke Poëzie week vindt de tweede editie van het festival Poëzie aan de Brink in Laren plaats van 1 t/m 7 februari 2019. Het festival opent met de lancering van de dichtbundel ‘Een doosje tussentijd’ en de expositie ‘Kunst en Poëzie’ in de (h)Artgalerij in het Brinkhuis.

01 feb t/m 07 feb

• Opening Festival Poëzie aan de Brink Bekijk details

plaatje bij Festival Poëzie aan de Brink Van 17:00 tot 18:00 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Opening Poëzie aan de Brink Festival Laren 2019: Poëzie en Identiteit. De Feestelijke opening van het Poëzie aan Festival Laren zal plaats vinden om 17.00 uur in de Theaterzaal van het Brinkhuis Laren door Burgemeester mevrouw Rinske Kruisinga. Zij zal haar favoriete gedicht voordagen uit een door haar gekozen favoriete bundel.

vr 01 feb

• First cousin once removed Bekijk details

plaatje bij de documentaire First cousin once removed Van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Tijdens het Festival Poëzie aan de Brink wordt in het theater van het Brinkhuis te Laren de documentaire First cousin once removed vertoond. Een documentaire over de dichter Edwin Honig, die zijn herinneringen verloor door Alzheimer, maar zijn gevoel voor poëzie niet.

za 02 feb

• Marathon van het korte gedicht Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Een groot aantal dichters draagt tijdens de ‘Marathon van het Korte Gedicht’ gedichten voor uit de bundel ‘Kortweg 3’.

za 02 feb

• Wonderschoon Wenen Bekijk details

foto Wenen Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Huizen

Wenen is door de eeuwenlange heerschappij van de Habsburgers een stad met een ongekend rijke culturele traditie. Na deze avond kunt u goed voorbereid zelf op ontdekkingsreis gaan met een koffer vol culturele en culinaire tips.

ma 04 feb

• Lezing Egelie Sprenger over depressies Bekijk details

foto van Cornelie Egelie-Sprenger Van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Laren

PILLENDOOS Cornelie Egelie-Sprenger lijdt vanaf haar drieëntwintigste aan depressies en aan psychoses. In haar boek Pillendoos beschrijft ze de ups en downs van haar leven.

di 05 feb

• Cursus Klik & Tik Bekijk details

plaatje bij de cursus Klik & Tik Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Huizen

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn. Het internet wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven.

do 07 feb

• Kunstcafé Bekijk details

logo van Poëzie aan de Brink Van 19:30 tot 22:00 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Feestelijke afsluiting Poëzie aan de Brink in Laren

do 07 feb

• Voorlezen is proeven van de taal Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 08 feb