Agendaoverzicht

Resultaat 11 - 20 (van 66)

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Taalcafe 1 jarig bestaan Bibliotheek Huizen Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

vr 20 sep

• Schrijfcafé Huizen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Biblbiotheek Huizen

Iedere derde zaterdag van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek van Huizen. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

za 21 sep

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 27 sep

vr 27 sep

• Cursus Klik & Tik Bekijk details

plaatje bij de cursus Klik & Tik Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Huizen

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn. Het internet wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven.

do 03 okt

• Tom Buijtendorp over Caesar in de Lage Landen Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | Theater Brinkhuis Laren

Tom Buijtendorp geeft in ‘Caesar in de Lage Landen’ duidelijkheid over Julius Caesars aanwezigheid in de Nederlanden, iets wat lange tijd in nevelen gehuld was. Hij werpt een nieuw licht op Julius Caesar, inclusief diens moderne leiderschap en toont aan dat grofweg de helft van Caesars gesneuvelde soldaten in de Lage Landen omkwam. Het is ook de enige regio waar Julius Caesar, naar eigen zegen, zelf gedood had kunnen worden.

do 03 okt

• Basiscursus creatief schrijven 1 Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Deze levendige en praktische cursus creatief schrijven 1 is geschikt voor iedereen die graag schrijft, voor zichzelf of op het werk. Na deze cursus vind je makkelijker inspiratie en zal je schrijfvaardigheid vergroten.

vr 11 okt