Agendaoverzicht

Resultaat 11 - 20 (van 120)

• PeuterVoorlezen iedere vrijdagochtend in bibliotheek Laren Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

• Sing-a-Long: Nederlandstalige liedjes Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen

We maken er een feestje van want we bestaan 100 jaar! Ben je de Nederlandse taal aan het leren? Wil je samen plezier maken en toch leren? Kom dan naar de Sing-a -Long op vrijdag 7 februari om 13.30 uur in Bibliotheek Huizen.

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kom je spelen op deze gezellige speelochtend? Regelmatig leest iemand van de Bibliotheek voor.

ma 10 feb

• De Voorleeshoek Live Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bbliotheek Huizen

Voorlezen, muziek en beelden, een gouden combinatie. De Voorleeshoek komt i.h.k.v. het ons 100-jarig bibliotheekjubileum live naar bibliotheekvestiging Huizen. Anouk, algemeen en creatief directeur van De Voorleeshoek gaat een aantal verhaaltjes voorlezen die in het teken staan van Feest. Tegelijkertijd worden er prenten op een groot scherm getoond, met klassieke muziek op de achtergrond. Alle peuters en kleuters zijn welkom in bibliotheekvestiging Huizen. De Voorleeshoek Live is gratis te bezoeken en wordt u aangeboden door de Bibliotheek en Versa Welzijn.

ma 10 feb

• PeuterVoorlezen iedere vrijdagochtend in bibliotheek Laren Bekijk details

vr 14 feb

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 14 feb

• Schrijfcafé Huizen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Je hoeft geen ervaring te hebben, je hebt alleen pen, papier en je hoofd nodig om te kunnen genieten van deze gezellige schrijfbijeenkomst onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

za 15 feb

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

ma 17 feb

• Nieuw! Klik & Tik het internet op Bekijk details

Van 00:00 tot 23:59 | Bibliotheek Huizen

Met het nieuwe uitgebreide programma van Klik & Tik oefen je verder met het programma Klik & Tik. Het internet op. Je maakt kennis met verschillende leuke en handige websites en je leert stap voor stap hoe ze werken en wat je er zoal mee kunt.

do 20 feb