Agendaoverzicht

Resultaat 11 - 20 (van 79)

• Huiswerkbegeleiding door De Nieuwe Student Bekijk details

plaatje bij huiswerkbegeleiding door De Nieuwe Student Van 18:00 tot 19:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

De Nieuwe Student is een vrijwilligersorganisatie die scholieren begeleidt bij het maken van hun huiswerk.

vr 05 apr

• Lezing Maquette Voorbaan Bekijk details

Foto's Voorbaan 76 Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Midden in het Oude Dorp van Huizen staat een prachtig pand aan de Voorbaan 76. Het is een oude boerderij met dwarshuis. Ineke Westdorp heeft hier een maquette van gemaakt. Deze wordt in de bibliotheek tentoongesteld van 26 maart tot en met 2 mei. Historische Kring Huizen is nauw betrokken geweest bij onder meer het historisch onderzoek.

wo 10 apr

• Spreekuur Invullen belastingaangifte voor senioren Bekijk details

plaatje bij Spreekuur Invullen belastingaangifte voor senioren Van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Brinkhuis Laren, Brink 29

Spreekuur Invullen belastingaangifte voor senioren

do 11 apr

• Voorlezen is proeven van de taal Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 12 apr

vr 12 apr

• Themaochtend over de Matthäus Passion Bekijk details

plaatje bij Matthäus Passion Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

De “Matthäus Passion” van Johann Sebastian Bach – het op muziek gezette lijdens- en stervensverhaal van Jezus Christus naar het evangelie van Mattheus – is een aandachtvrager en wordt door velen als het prachtigste muziekstuk op aarde gezien.

wo 17 apr

• Spreekuur Invullen belastingaangifte voor senioren Bekijk details

Spreekuur Invullen belastingaangifte voor senioren

wo 17 apr

• Voorlezen is proeven van de taal Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

vr 19 apr

vr 19 apr

• Schrijfcafé Huizen Bekijk details

plaatje bij Schrijfcafé Huizen Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

Kom schrijven in het Schrijfcafé in Huizen! Met het Schrijfcafé biedt de bibliotheek twee uur schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen. In het Schrijfcafé word je met korte, prikkelende oefeningen en opdrachten uitgedaagd de pen op te pakken en te gaan schrijven. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. Meer informatie hierover vind je op www.schrijfcreaties.nl.

za 20 apr