Agendaoverzicht

Resultaat 11 - 20 (van 95)

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 01 nov

• HLB Academie presenteert Sjeng Scheijen met De avant-gardisten Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Huizen

Rusland, oktober 1917. De bolsjewieken grijpen de macht. Rusland en de wereld zullen nooit meer hetzelfde zijn. Vijf maanden na de revolutie benoemen de nieuwe machthebbers nu wereldberoemde kunstenaars als Kazimir Malevitsj, Vasili Kandinsky, Vladimir Tatlin en Marc Chagall op hoge ambtelijke posten in het zojuist gevormde ‘Volkscommissariaat van Verlichting’. Deze ‘avant-gardisten’ willen de straten en de pleinen, het onderwijs en uiteindelijk de mens zelf opnieuw vormgeven. De verbeelding aan de macht!

vr 01 nov

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kom je spelen op deze gezellige speelochtend? Regelmatig leest iemand van de Bibliotheek voor.

ma 04 nov

• Nederland Leest: Duurzaamheid voor groentjes Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Huizen

In het kader van de ‘Nederland Leest’, met als thema duurzaamheid, is de auteur van het boek ‘gewoon goed: jouw koopgids voor een mooiere wereld uitgenodigd. Karen Kammeraat helpt u met de zoektocht naar duurzame producten die ook nog leuk, lekker en betaalbaar zijn en waarin het kopen ervan moet passen in onze drukke levens.

wo 06 nov

• Cursus digisterker Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

In de cursus Digisterker leer je o.a. hoe je digitaal een afspraak maakt met de gemeente Huizen en hoe je toegang krijgt tot de sites van het UWV en de Belastingdienst. De cursus Digisterker helpt je op weg.

do 07 nov

• Voorlezen is proeven van de taal Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 08 nov

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 08 nov

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

ma 11 nov

• Voorstelling UP door Yora Rienstra Bekijk details

Van 20:15 tot 22:15 | Theater De Boerderij, Huizen

‘UP’ is het aangrijpende vervolg op de succesvolle bewerking van ‘PAAZ’, het bejubelde debuut van schrijfster Myrthe van der Meer. Comédienne Yora Rienstra, die ‘PAAZ’ twee seizoenen lang voor uitverkochte zalen speelde, weet de leefwereld en de persoonlijkheid van de hoofdpersoon haarscherp te vangen en neemt ons mee in Emma’s hersenstormen. Raak en met veel humor verwoordt ze de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan.

do 14 nov

• Voorlezen is proeven van de taal Bekijk details