Agendaoverzicht

Resultaat 21 - 30 (van 55)

Van 15:00 tot 17:30 | Bibliotheek Huizen

Voor schrijfliefhebbers die al wat ervaring hebben met creatief schrijven en graag meer willen ontdekken over deze plezierige manier van schrijven is er de vervolgcursus Creatief Schrijven 2.0. In 6 lessen breid je je kennis uit met nieuwe schrijfvormen zoals bijvoorbeeld fictief dagboekschrijven, het genre ‘faction’, Imitatio en plezierige poëzievormen.

vr 08 feb

• Laren toen en nu Bekijk details

foto van Laren vroeger Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Aan de hand van nostalgische foto’s en boeiende verhalen neemt Wiet de Boer u mee naar het Laren van vroeger.

ma 11 feb

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 15 feb

vr 15 feb

• Schrijfcafé Huizen Bekijk details

plaatje bij Schrijfcafe Huizen Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

Kom schrijven in het Schrijfcafé in Huizen! Met het Schrijfcafé biedt de bibliotheek twee uur schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen. In het Schrijfcafé word je met korte, prikkelende oefeningen en opdrachten uitgedaagd de pen op te pakken en te gaan schrijven. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. Meer informatie hierover vind je op www.schrijfcreaties.nl.

za 16 feb

vr 22 feb

• Laren Schrijfcafé Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Foyer Brinkhuis Laren

Schrijfcafé in de bibliotheek in Laren.

di 26 feb

vr 01 mrt