Agendaoverzicht

Resultaat 21 - 30 (van 66)

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Taalcafe 1 jarig bestaan Bibliotheek Huizen Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

vr 11 okt

Van 15:00 tot 17:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Deze levendige en praktische cursus creatief schrijven 1 is geschikt voor iedereen die graag schrijft, voor zichzelf of op het werk. Na deze cursus vind je makkelijker inspiratie en zal je schrijfvaardigheid vergroten.

vr 11 okt

• Voorlezen is proeven van de taal Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

• Schrijfcafé Huizen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Biblbiotheek Huizen

Iedere derde zaterdag van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek van Huizen. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

za 19 okt

• Voorlezen is proeven van de taal Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

• Schrijfcafé Laren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Foyer Brinkhuis Laren

Ieder Schrijfcafé staat in het teken van een thema waar steeds met verschillende oefeningen, genres en technieken over geschreven wordt. Bezoekers betalen per keer en kunnen vrijblijvend meedoen. Het schrijfcafé is een samenwerking tussen de bibliotheek en het Brinkhuis.

di 29 okt