Agendaoverzicht

Resultaat 21 - 30 (van 113)

• Open Podium Bekijk details

Van 10:45 tot 12:00 | Bibiotheek Huizen

Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook als publiek om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. De toegang is gratis.

za 26 sep

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Het Digi&Taalhuis biedt tijdens vaste spreekuren passende hulp aan mensen die moeite hebben met het lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van (digitale) basisvaardigheden.

ma 28 sep

• Colleges Introductie kunstgeschiedenis Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Huizen

In deze serie colleges leert u kunst kennen en herkennen. Helen Niele van de Vrije Academie neemt u mee van de Griekse oudheid tot de Mona Lisa. Zij vertelt u alles over de Nachtwacht, blijft stilstaan bij Rem Koolhaas en gaat door op Ai Weiwei. Tijdens de colleges deelt zij haar kennis met veel plezier en groot enthousiasme. Geen droge feiten, maar spannende verhalen en opmerkelijke feiten. Na afloop ziet u verbanden, herkent u periodes en heeft u kennis gemaakt met de belangrijkste werken uit 3500 jaar westerse kunstgeschiedenis.

di 29 sep

vr 02 okt

ma 05 okt

• Colleges Introductie kunstgeschiedenis Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Huizen

di 06 okt

vr 09 okt

ma 12 okt

vr 16 okt

• Schrijfcafé Huizen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

Kom schrijven in het Schrijfcafé! Het Schrijfcafé: volop ruimte om te schrijven, te delen en te genieten. Plezier gegarandeerd!

za 17 okt