Agendaoverzicht

Resultaat 31 - 40 (van 120)

• Jubileumlezing door Bart Moeyaert Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Bart Moeyaert (Brugge, 1964) ontving op 27 mei 2019 uit handen van de Zweedse kroonprinses Victoria de Astrid Lindgren Memorial Award 2019, ook wel de Nobelprijs voor Jeugdliteratuur genoemd.

di 10 mrt

• Nieuw! Klik & Tik het internet op Bekijk details

Van 00:00 tot 23:59 | Bibliotheek Huizen

Met het nieuwe uitgebreide programma van Klik & Tik oefen je verder met het programma Klik & Tik. Het internet op. Je maakt kennis met verschillende leuke en handige websites en je leert stap voor stap hoe ze werken en wat je er zoal mee kunt.

do 12 mrt

• PeuterVoorlezen iedere vrijdagochtend in bibliotheek Laren Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 13 mrt

• Creatief Schrijven 2 Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30 | Elke week | Bibliotheek huizen

Schrijf je graag en heb je behoefte aan inspiratie? Deze schrijfcursus Creatief Schrijven 2 in de bibliotheek Huizen van Marjan Leunissen is echt iets voor jou!

vr 13 mrt

• Jo van Gogh-Bonger en het Rozenlaantje in Laren: lezing door Hans Luijten Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Theaterzaal Singer Laren

Jo van Gogh-Bonger (1862-1925) was getrouwd met Vincents broer Theo. Toen de broers kort na elkaar overleden bleef ze achter met haar zoontje Vincent Willem van Gogh (1890-1978) en een grote collectie werken van haar zwager. De rest van haar leven wijdde Jo zich aan de verspreiding en bekendmaking van zijn werk. Dit was geen gemakkelijke opgave in een door mannen gedomineerde wereld. Jo publiceerde een selectie van de brieven van Vincent aan Theo, organiseerde tentoonstellingen en verkocht kunstwerken aan particulieren en invloedrijke kunsthandelaren.

zo 15 mrt

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kom je spelen op deze gezellige speelochtend? Regelmatig leest iemand van de Bibliotheek voor.

ma 16 mrt

• Themalezing: De bijzondere geschiedenis van Duitsland Bekijk details

Van 10:30 tot 12:15 | Bibliotheek Huizen

Agressor, overheerser, vredestichter, culturele gids, economische aanjager. Duitsland speelt eeuwenlang een bijzondere rol in Europa. Meer dan een halve eeuw verenigt en stimuleert het andere landen in Europa en neemt het ook het voortouw bij nieuwe ontwikkelingen.

wo 18 mrt

• Boek & Film avond: WildLife met Harry Peters Bekijk details

Van 19:00 tot 22:30 | Brinkhuis Laren

Ter ere van het 100 jarig jubileum van de bibliotheek Huizen Laren Blaricum organiseren de bibliotheek en Film aan de Brink twee boekverfilmingen in maart en april 2020. De boekverfilming wordt ingeleid en nabesproken door Harry Peters. Harry Peters belicht boek en film vanuit unieke invalshoeken die het kijkplezier verhogen.

wo 18 mrt

• PeuterVoorlezen iedere vrijdagochtend in bibliotheek Laren Bekijk details