Agendaoverzicht

Resultaat 31 - 40 (van 165)

• Veilig online Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

In de cursus Veilig Online leer je onder begeleiding van een docent, stap voor stap, hoe je veiliger kan internetten. Aan de hand van praktische oefeningen zullen de volgende onderwerpen worden behandeld: • Beveiliging van je apparaten • Hoe kies je een sterk wachtwoord • Hoe herken je onveilige links • Wat zijn veilige webwinkels • Wat zijn veilige internetverbindingen • Hoe bescherm je jouw privacy De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten. In de tweede les is er aandacht voor vragen. Als je de cursus hebt gevolgd weet je bijvoorbeeld waar je op moet letten als je online boodschappen doet en geld overmaakt.

di 05 okt

• Overzichtstentoonstelling AtelierRoute Huizen 2 t/m 10 oktober Bekijk details

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 6 oktober 2021 | Bibliotheek Huizen

Vooraf kennismaken met het werk van alle deelnemende kunstenaars?

• Worden wat je wil: Kinderboekenweek in de bibliotheek Bekijk details

6 oktober 2021 | Bibliotheken Huizen en Brinkhuis Laren

Astronaut, dokter, kok, advocaat of timmerman, wat wil jij later worden? Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, je kan worden waar wat je wil.

• Expositie Lenie Bos AtelierRoute 2 t/m 10 oktober Bekijk details

6 oktober 2021

Heeft u de overzichtsexpositie AtelierRoute gezien? Kom gerust verder naar onze Huiskamer, want daar is meer kunst van Lenie Bos te vinden. Het betreft een serie nieuwe schilderijen en is zeer de moeite waard.

• Inloopspreekuur Huizen Juridisch advies Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Heb je vragen naar aanleiding van problemen met de overheid? Wil je uitleg over brieven van de overheid, heb je ondersteuning nodig bij beroeps- en bezwaarschriften of wil je ander juridisch advies, kom dan naar dit inloopspreekuur in bibliotheek Huizen

• Overzichtstentoonstelling AtelierRoute Huizen 2 t/m 10 oktober Bekijk details

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 7 oktober 2021 | Bibliotheek Huizen

Vooraf kennismaken met het werk van alle deelnemende kunstenaars?

• Worden wat je wil: Kinderboekenweek in de bibliotheek Bekijk details

7 oktober 2021 | Bibliotheken Huizen en Brinkhuis Laren

• Expositie Lenie Bos AtelierRoute 2 t/m 10 oktober Bekijk details

7 oktober 2021

• Verwenmoment handmassage BLOK 1 Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Huizen

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid (30 september t/m 7 oktober).

• Verwenmoment handmassage BLOK 2 Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid (30 september t/m 7 oktober).