Agendaoverzicht

Resultaat 31 - 40 (van 66)

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Taalcafe 1 jarig bestaan Bibliotheek Huizen Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

• Basiscursus creatief schrijven 1 Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Deze levendige en praktische cursus creatief schrijven 1 is geschikt voor iedereen die graag schrijft, voor zichzelf of op het werk. Na deze cursus vind je makkelijker inspiratie en zal je schrijfvaardigheid vergroten.

• HLB Academie presenteert Sjeng Scheijen met De avant-gardisten Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Huizen

Rusland, oktober 1917. De bolsjewieken grijpen de macht. Rusland en de wereld zullen nooit meer hetzelfde zijn. Vijf maanden na de revolutie benoemen de nieuwe machthebbers nu wereldberoemde kunstenaars als Kazimir Malevitsj, Vasili Kandinsky, Vladimir Tatlin en Marc Chagall op hoge ambtelijke posten in het zojuist gevormde ‘Volkscommissariaat van Verlichting’. Deze ‘avant-gardisten’ willen de straten en de pleinen, het onderwijs en uiteindelijk de mens zelf opnieuw vormgeven. De verbeelding aan de macht!

• Cursus digisterker Bekijk details

plaatje bij Digisterker Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

In de cursus Digisterker leer je o.a. hoe je digitaal een afspraak maakt met de gemeente Huizen en hoe je toegang krijgt tot de sites van het UWV en de Belastingdienst. De cursus Digisterker helpt je op weg.

do 07 nov

• Basiscursus creatief schrijven 1 Bekijk details