Agendaoverzicht

Resultaat 31 - 40 (van 232)

• Computerspreekuur de Brassershoeve (SeniorWeb) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Vragen over computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader? Kom naar het gratis spreekuur van de Brassershoeve. (SeniorWeb)

ma 21 feb

• Inloopspreekuur Wijkbrandweer bibliotheek Huizen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen

Heb je vragen over brandveiligheid, over CO2 melders en rookmelders? Wil je een gratis woningcheck of vluchtplannen in je woning bespreken? De wijkbrandweer ontmoet je graag in de bibliotheek Huizen.

wo 23 feb

• Inloopspreekuur Sociaal wijkteam Laren Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Heb je vragen voor jezelf of zorgen over een ander met betrekking tot zorg of welzijn, kom dan naar het spreekuur van het Sociaal wijkteam Laren in de bibliotheek Brinkhuis Laren.

do 24 feb

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Laren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Laren

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

do 24 feb

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Huizen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Huizen

vr 25 feb

• Open Podium voor schrijvers en dichters Bekijk details

Van 10:45 tot 12:00 | Huiskamer Bibliotheek Huizen

Open Podium voor schrijvers en dichters uit Huizen, Laren, Blaricum en omgeving. Elke laatste zaterdagochtend van de maand van 10.45 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium in de Huiskamer van bibliotheek vestiging Huizen.

za 26 feb

• Computerspreekuur de Brassershoeve (SeniorWeb) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

ma 28 feb

• Inloopspreekuur Stichting MEE Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen

Heb je een vraag over wonen, zorg, opvoeding, leren, werk of geldzaken? MEE Utrecht, Gooi & Vecht denkt met je mee. MEE geeft persoonlijk advies dat past bij jouw situatie. MEE denkt in oplossingen zonder de regie over te nemen. Kom naar het inloopspreekuur in bibliotheek Huizen.

ma 28 feb

• Inloopspreekuur wijkagent Huizen Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

De wijkagent is voor de bewoners het eerste aanspreekpunt als het gaat over de openbare orde en veiligheid in jouw wijk. Dus heb je vragen over de veiligheid of de openbare orde in jouw wijk kom dan naar het spreekuur van de wijkagent in bibliotheek Huizen.

di 01 mrt

• Inloopspreekuur Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | bibliotheek Brinkhuis Laren

In bibliotheek Brinkhuis Laren start in februari het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek met een spreekuur. Het Leerwerkloket helpt en adviseert werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen. Heb je vragen over o.a. omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten kom dan langs bij het spreekuur van het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek in bibliotheek Brinkhuis Laren.

wo 02 mrt