Agendaoverzicht

Resultaat 41 - 50 (van 232)

• Inloopspreekuur Thuishulp van de Vrijwilligerscentrale Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen

Vind je het moeilijk om je administratie bij te houden? Het invullen van formulieren lastig? Lees je moeilijk brieven? Of mis je je partner die altijd de administratie deed? Kom naar het inloopspreekuur Thuishulp van de Vrijwilligerscentrale in bibliotheek Huizen, iedere eerste woensdag van de maand van 14.00-15.30 uur.

wo 02 mrt

• Inloopspreekuur Vrijwilligerscentrale BEL Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Kom naar het inloopspreekuur van Vrijwilligerscentrale BEL in de bibliotheek Brinkhuis Laren. Versa Vrijwilligerscentrale is de schakel tussen vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in het Gooi. Maatschappelijke betrokkenheid en jouw persoonlijke ontwikkeling is onze drijfveer. Versa Vrijwilligerscentrale verbindt en versterkt.

• Inloopspreekuur Sociaal wijkteam Laren Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Heb je vragen voor jezelf of zorgen over een ander met betrekking tot zorg of welzijn, kom dan naar het spreekuur van het Sociaal wijkteam Laren in de bibliotheek Brinkhuis Laren.

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Laren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Laren

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Huizen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Huizen

vr 04 mrt

• Computerspreekuur de Brassershoeve (SeniorWeb) Bekijk details