Agendaoverzicht

Resultaat 41 - 50 (van 165)

• HLB Academie: Werken op de Wallen Bekijk details

Van 17:00 tot 18:30 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Mariska Majoor groeide op in Laren. Samen met haar dochter Robin Haurissa, maakte ze in 2018 een boek over de levens- en werkomstandigheden van sekswerkers in 13 landen; United Under a Red Umbrella . Een jaar later begonnen ze aan hun tweede boek; ditmaal over hun gezamenlijkheden en het verleden op de Amsterdamse Wallen; De Wallen, Toekomst van ons verleden (2020). Voor beide boeken verzorgde Mariska de tekst en maakte Robin prachtige foto’s.

do 07 okt

• Overzichtstentoonstelling AtelierRoute Huizen 2 t/m 10 oktober Bekijk details

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 8 oktober 2021 | Bibliotheek Huizen

Vooraf kennismaken met het werk van alle deelnemende kunstenaars?

• Worden wat je wil: Kinderboekenweek in de bibliotheek Bekijk details

8 oktober 2021 | Bibliotheken Huizen en Brinkhuis Laren

Astronaut, dokter, kok, advocaat of timmerman, wat wil jij later worden? Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, je kan worden waar wat je wil.

• Expositie Lenie Bos AtelierRoute 2 t/m 10 oktober Bekijk details

8 oktober 2021

Heeft u de overzichtsexpositie AtelierRoute gezien? Kom gerust verder naar onze Huiskamer, want daar is meer kunst van Lenie Bos te vinden. Het betreft een serie nieuwe schilderijen en is zeer de moeite waard.

• PeuterVoorlezen in bibliotheek Laren Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Brinkhuis Laren

Wij zijn enorm blij! We hebben de deuren ‘van de wereld’ weer opengezet. Ook de peuters zijn weer van harte welkom in de bibliotheek. In het bijzonder op de vrijdagochtend, iedere week opnieuw. Een team van bijzondere Voorlezers zit vanaf 11.00 uur klaar om de peutertjes tot 11.30 uur in de peuterhoek heerlijk voor te lezen.

• Taalcafé Huizen najaar en winter 2021 Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Huizen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Huizen

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

• Openingsreceptie overzichtstentoonstelling 25ste AtelierRoute Bekijk details

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Van 17:00 tot 18:00 | Bibliotheek Huizen

De deelnemend kunstenaars aan de 25sye AtelierRoute Huizen heffen op vrijdag 8 oktober graag een glas met u tijdens de officiële opening van de AtelierRoute in de Bibliotheek bij de overzichtsexpositie die daar is ingericht. Voor de liefhebbers: natuurlijk zijn er weer de traditionele soesjes! Een mooie afsluiting van de werkweek, een uitnodigend voorproefje van het weekend! Iedereen is welkom, op vrijdag 8 oktober, vanaf 17.00 uur.

• Overzichtstentoonstelling AtelierRoute Huizen 2 t/m 10 oktober Bekijk details

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 9 oktober 2021 | Bibliotheek Huizen

Vooraf kennismaken met het werk van alle deelnemende kunstenaars?

za 09 okt

• Worden wat je wil: Kinderboekenweek in de bibliotheek Bekijk details