Agendaoverzicht

Resultaat 41 - 50 (van 66)

• Schrijfcafé Huizen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Biblbiotheek Huizen

Iedere derde zaterdag van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek van Huizen. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

za 16 nov

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 22 nov

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Taalcafe 1 jarig bestaan Bibliotheek Huizen Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

vr 22 nov

• Schrijfcafé Laren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Foyer Brinkhuis Laren

Ieder Schrijfcafé staat in het teken van een thema waar steeds met verschillende oefeningen, genres en technieken over geschreven wordt. Bezoekers betalen per keer en kunnen vrijblijvend meedoen. Het schrijfcafé is een samenwerking tussen de bibliotheek en het Brinkhuis.

di 26 nov

vr 29 nov