Agendaoverzicht

Resultaat 51 - 60 (van 232)

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Huizen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Huizen

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

vr 11 mrt

• Computerspreekuur de Brassershoeve (SeniorWeb) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Vragen over computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader? Kom naar het gratis spreekuur van de Brassershoeve. (SeniorWeb)

ma 14 mrt

• Inloopspreekuur Stichting MEE Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen

Heb je een vraag over wonen, zorg, opvoeding, leren, werk of geldzaken? MEE Utrecht, Gooi & Vecht denkt met je mee. MEE geeft persoonlijk advies dat past bij jouw situatie. MEE denkt in oplossingen zonder de regie over te nemen. Kom naar het inloopspreekuur in bibliotheek Huizen.

ma 14 mrt

• Inloopspreekuur Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | bibliotheek Brinkhuis Laren

In bibliotheek Brinkhuis Laren start in februari het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek met een spreekuur. Het Leerwerkloket helpt en adviseert werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen. Heb je vragen over o.a. omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten kom dan langs bij het spreekuur van het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek in bibliotheek Brinkhuis Laren.

wo 16 mrt

• Inloopspreekuur Vrijwilligerscentrale BEL Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Kom naar het inloopspreekuur van Vrijwilligerscentrale BEL in de bibliotheek Brinkhuis Laren. Versa Vrijwilligerscentrale is de schakel tussen vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in het Gooi. Maatschappelijke betrokkenheid en jouw persoonlijke ontwikkeling is onze drijfveer. Versa Vrijwilligerscentrale verbindt en versterkt.

• Inloopspreekuur Sociaal wijkteam Laren Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Heb je vragen voor jezelf of zorgen over een ander met betrekking tot zorg of welzijn, kom dan naar het spreekuur van het Sociaal wijkteam Laren in de bibliotheek Brinkhuis Laren.

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Laren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Laren