Agendaoverzicht

Resultaat 51 - 60 (van 117)

• FabLab inloopmiddag Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Huizen

Kom leren programmeren en 3D printen tijdens onze FabLab inloopmiddag. Op woensdagmiddag 15 april organiseren wij een FabLab circuit waarbij je kunt kennismaken met verschillende robots en Doodle3D printen.

wo 15 apr

• PeuterVoorlezen iedere vrijdagochtend in bibliotheek Laren Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 17 apr

• Creatief Schrijven 2 Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30 | Elke week | Bibliotheek huizen

Schrijf je graag en heb je behoefte aan inspiratie? Deze schrijfcursus Creatief Schrijven 2 in de bibliotheek Huizen van Marjan Leunissen is echt iets voor jou!

vr 17 apr

• Schrijfcafé Huizen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Je hoeft geen ervaring te hebben, je hebt alleen pen, papier en je hoofd nodig om te kunnen genieten van deze gezellige schrijfbijeenkomst onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

za 18 apr

• Workshop Raket bouwen Bekijk details

Van 13:00 tot 17:00 | Bibliotheek Huizen

Kom naar de workshop raket bouwen en bouw en lanceer je eigen raket. Onder begeleiding van een professional bouw, knutsel en versier je je eigen raket.

za 18 apr

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kom je spelen op deze gezellige speelochtend? Regelmatig leest iemand van de Bibliotheek voor.

ma 20 apr

• Boek & Film avond: Colette met Harry Peters Bekijk details

Van 19:00 tot 22:30 | Brinkhuis Laren

Een speciale Boek & Filmavond ter ere van het 100 jarige jubileum met een speciale gast: Harry peters. Harry Peters belicht boek en film vanuit unieke invalshoeken die het kijkplezier verhogen. In samenwerking met Film aan de Brink

wo 22 apr

• PeuterVoorlezen iedere vrijdagochtend in bibliotheek Laren Bekijk details

vr 24 apr

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

ma 27 apr

• Kom schrijven in het Schrijfcafé Laren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Iedere laatste dinsdagavond van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek van Laren, in het Brinkhuis. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

di 28 apr