Agendaoverzicht

Resultaat 51 - 60 (van 165)

• Expositie Lenie Bos AtelierRoute 2 t/m 10 oktober Bekijk details

9 oktober 2021

Heeft u de overzichtsexpositie AtelierRoute gezien? Kom gerust verder naar onze Huiskamer, want daar is meer kunst van Lenie Bos te vinden. Het betreft een serie nieuwe schilderijen en is zeer de moeite waard.

za 09 okt

• Overzichtstentoonstelling AtelierRoute Huizen 2 t/m 10 oktober Bekijk details

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 10 oktober 2021 | Bibliotheek Huizen

Vooraf kennismaken met het werk van alle deelnemende kunstenaars?

zo 10 okt

• Expositie Lenie Bos AtelierRoute 2 t/m 10 oktober Bekijk details

10 oktober 2021

zo 10 okt

11 oktober 2021 | Bibliotheken Huizen en Brinkhuis Laren

Astronaut, dokter, kok, advocaat of timmerman, wat wil jij later worden? Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, je kan worden waar wat je wil.

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

De speeltrein is de wekelijkse speelochtend op maandag voor kinderen van 2 tot 4 jaar in de Speel-o-theek Bibliotheek Huizen. Geniet samen met je kind van een gezellige ochtend. Speelplezier ondersteunt de ontwikkeling van sociale vaardigheden en de motorische en verstandelijke ontwikkeling van kinderen. Door te spelen onderzoeken ze de wereld om zich heen en worden ze steeds opnieuw gestimuleerd hun onderzoek voort te zetten. Ouders kunnen veel over hun kinderen te weten komen door naar hun spel te kijken

• Inloopspreekuur Stichting MEE Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Huizen

Heb je een vraag over wonen, zorg, opvoeding, leren, werk of geldzaken? MEE Utrecht, Gooi & Vecht denkt met je mee. MEE geeft persoonlijk advies dat past bij jouw situatie. MEE denkt in oplossingen zonder de regie over te nemen. Kom naar het inloopspreekuur in bibliotheek Huizen, iedere maandagochtend van 10.00-11.30 uur.

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Laren Bekijk details

12 oktober 2021 | Elke week | bibliotheekvestiging Laren

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

12 oktober 2021 | Bibliotheken Huizen en Brinkhuis Laren

• Veilig online Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

In de cursus Veilig Online leer je onder begeleiding van een docent, stap voor stap, hoe je veiliger kan internetten. Aan de hand van praktische oefeningen zullen de volgende onderwerpen worden behandeld: • Beveiliging van je apparaten • Hoe kies je een sterk wachtwoord • Hoe herken je onveilige links • Wat zijn veilige webwinkels • Wat zijn veilige internetverbindingen • Hoe bescherm je jouw privacy De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten. In de tweede les is er aandacht voor vragen. Als je de cursus hebt gevolgd weet je bijvoorbeeld waar je op moet letten als je online boodschappen doet en geld overmaakt.

13 oktober 2021 | Bibliotheken Huizen en Brinkhuis Laren

wo 13 okt