Agendaoverzicht

Resultaat 61 - 70 (van 165)

14 oktober 2021 | Bibliotheken Huizen en Brinkhuis Laren

Astronaut, dokter, kok, advocaat of timmerman, wat wil jij later worden? Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, je kan worden waar wat je wil.

do 14 okt

15 oktober 2021 | Bibliotheken Huizen en Brinkhuis Laren

• PeuterVoorlezen in bibliotheek Laren Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Brinkhuis Laren

Wij zijn enorm blij! We hebben de deuren ‘van de wereld’ weer opengezet. Ook de peuters zijn weer van harte welkom in de bibliotheek. In het bijzonder op de vrijdagochtend, iedere week opnieuw. Een team van bijzondere Voorlezers zit vanaf 11.00 uur klaar om de peutertjes tot 11.30 uur in de peuterhoek heerlijk voor te lezen.

• Taalcafé Huizen najaar en winter 2021 Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Huizen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Huizen

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

16 oktober 2021 | Bibliotheken Huizen en Brinkhuis Laren

za 16 okt

• Schrijfcafé Bibliotheek Huizen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

Kom schrijven in het Schrijfcafé! ‘Het Schrijfcafé: volop ruimte om te schrijven, te delen en te genieten. Plezier gegarandeerd!’ Iedere derde zaterdag van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek van Huizen en iedere laatste dinsdagavond van de maand in de bibliotheek van Laren, in het Brinkhuis. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

za 16 okt

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Laren Bekijk details

19 oktober 2021 | Elke week | bibliotheekvestiging Laren

di 19 okt