Agendaoverzicht

Resultaat 71 - 80 (van 232)

• Inloopspreekuur Huizen Duurzaam Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Bibliotheek Huizen

Hoe verduurzaam ik mijn woning? Kan ik energie besparen? Welke subsidies zijn er? Kom naar het inloopspreekuur Huizen duurzaam in Bibliotheek Huizen. Elke eerste zaterdag van de maand.

za 02 apr

• Computerspreekuur de Brassershoeve (SeniorWeb) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Vragen over computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader? Kom naar het gratis spreekuur van de Brassershoeve. (SeniorWeb)

• Inloopspreekuur Huizen Juridisch advies Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Heb je vragen naar aanleiding van problemen met de overheid? Wil je uitleg over brieven van de overheid, heb je ondersteuning nodig bij beroeps- en bezwaarschriften of wil je ander juridisch advies, kom dan naar dit inloopspreekuur in bibliotheek Huizen

• Inloopspreekuur Laren Juridisch advies Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Laren

Heb je vragen naar aanleiding van problemen met de overheid? Wil je uitleg over brieven van de overheid, heb je ondersteuning nodig bij beroeps- en bezwaarschriften of wil je ander juridisch advies, kom dan naar dit inloopspreekuur in bibliotheek Laren

• Inloopspreekuur wijkagent Huizen Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

De wijkagent is voor de bewoners het eerste aanspreekpunt als het gaat over de openbare orde en veiligheid in jouw wijk. Dus heb je vragen over de veiligheid of de openbare orde in jouw wijk kom dan naar het spreekuur van de wijkagent in bibliotheek Huizen.

di 05 apr

• Inloopspreekuur Thuishulp van de Vrijwilligerscentrale Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen

Vind je het moeilijk om je administratie bij te houden? Het invullen van formulieren lastig? Lees je moeilijk brieven? Of mis je je partner die altijd de administratie deed? Kom naar het inloopspreekuur Thuishulp van de Vrijwilligerscentrale in bibliotheek Huizen, iedere eerste woensdag van de maand van 14.00-15.30 uur.

wo 06 apr

• Inloopspreekuur Sociaal wijkteam Laren Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Heb je vragen voor jezelf of zorgen over een ander met betrekking tot zorg of welzijn, kom dan naar het spreekuur van het Sociaal wijkteam Laren in de bibliotheek Brinkhuis Laren.

do 07 apr

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Laren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Laren

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

do 07 apr

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Huizen Bekijk details