Agendaoverzicht

Resultaat 71 - 80 (van 92)

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Het Digi&Taalhuis biedt tijdens vaste spreekuren passende hulp aan mensen die moeite hebben met het lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van (digitale) basisvaardigheden.

ma 05 jul

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

do 08 jul

ma 12 jul

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

do 15 jul

ma 19 jul