Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 84)

• Laren Schrijfcafé Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Foyer Brinkhuis Laren

Kom schrijven in het Schrijfcafé!

di 25 sep

• Voorlezen is proeven van de taal Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 28 sep

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Taalcafe 1 jarig bestaan Bibliotheek Huizen Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 28 sep

• Open dag Speeltrein Bekijk details

Van 10:15 tot 11:00 | Bibliotheek Huizen

Kom je ook naar de open dag van de Speeltrein?

ma 01 okt

• Kinderboekenweek speurtocht Bekijk details

3 oktober 2018 t/m 13 oktober 2018 | Bibliotheek Huizen, Bibliotheek Brinkhuis Laren

Vind jij alle boekenvriendjes? Veel kinderboeken draaien om vriendenduo’s. Jip & …., Suske & …., Spekkie & …. En zo zijn er nog heel veel meer. Misschien ken je alle duo’s al, en anders leer je ze kennen tijdens deze uitdagende speurtocht. Maar kun je ze ook vínden? In het kader van de Kinderboekenweek 2018.

• Kinderboekenweek vriendenexpositie Bekijk details

3 oktober 2018 t/m 13 oktober 2018 | Bibliotheek Huizen

Op de foto met je boekenvriend. Soms heb je een boek waar je helemaal door gegrepen bent en wat je het liefst keer op keer leest. Dan heb je een echte boekenvriend. We maken een mooie foto-vriendenslinger door de bibliotheek, van jullie met al jullie boekenvrienden. Doe je mee?

• Kinderboekenweek Boekenquiz Bekijk details

3 oktober 2018 t/m 13 oktober 2018 | Bibliotheek Huizen

Boekenquiz griffels en penselen. Elk jaar worden de mooiste boeken bekroond met penselen en griffels. Tijdens de Kinderboekenweek hebben we een leuke quiz over deze boeken. Als je alle vragen goed hebt, mag je een prijsje grabbelen uit onze vriendengrabbelton.

• Snuffellezen: kom voorlezen aan konijntjes! Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Huizen

Je hebt mensenvrienden, je hebt boekenvrienden, en natuurlijk ook dierenvrienden! Tijdens de Kinderboekenweek kun je in de bibliotheek voorlezen aan een van de schattige konijntjes van Kinderboerderij de Warande. De ervaring leert dat voorlezen aan dieren een positief effect heeft op de leesprestaties van kinderen. Er is immers niemand in de buurt die hun leesniveau beoordeelt, op het konijntje na dan. Het belooft een hele pluizige, aaibare ochtend/middag te worden.

wo 03 okt

• Cursus digisterker Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen

In de cursus Digisterker leer je o.a. hoe je digitaal een afspraak maakt met de gemeente Huizen en hoe je toegang krijgt tot de sites van het UWV en de Belastingdienst. De cursus Digisterker helpt je op weg.

do 04 okt

• Symboliek in de kunst Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Laren

Kunst- en cultuurhistorica Diana Kostman neemt u mee op een ontdekkingstocht langs de (verborgen) symboliek uit de schilderkunst zodat u deze schilderijen uit de zeventiende eeuw met een vernieuwde blik gaat bekijken.

do 04 okt