Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 113)

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Het Digi&Taalhuis biedt tijdens vaste spreekuren passende hulp aan mensen die moeite hebben met het lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van (digitale) basisvaardigheden.

ma 10 aug

• ZomerVoorlezen in de bibliotheek Laren Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

ZomerVoorlezen! Vanaf 10 juli wordt er deze zomer elke vrijdagochtend voorgelezen tussen 11.00 – 11.30 uur in de bibliotheek Laren.

vr 14 aug

• Schrijfcafé Huizen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

Kom schrijven in het Schrijfcafé! Het Schrijfcafé: volop ruimte om te schrijven, te delen en te genieten. Plezier gegarandeerd!

za 15 aug

ma 17 aug

• Bijeenkomst Hulp bij donorregistratie Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen

Op 1 juli is de nieuwe donorwet ingegaan. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister

ma 17 aug

• ZomerVoorlezen in de bibliotheek Laren Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

vr 21 aug

ma 24 aug

• PeuterVoorlezen Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Brinkhuis Laren

PeuterVoorlezen is proeven van de muziek van taal en maakt kinderen rijker.

vr 28 aug

ma 31 aug

• PeuterVoorlezen Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Brinkhuis Laren

PeuterVoorlezen is proeven van de muziek van taal en maakt kinderen rijker.

vr 04 sep