Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 123)

• Voorstelling UP door Yora Rienstra Bekijk details

Van 20:15 tot 22:15 | Theater De Boerderij, Huizen

‘UP’ is het aangrijpende vervolg op de succesvolle bewerking van ‘PAAZ’, het bejubelde debuut van schrijfster Myrthe van der Meer. Comédienne Yora Rienstra, die ‘PAAZ’ twee seizoenen lang voor uitverkochte zalen speelde, weet de leefwereld en de persoonlijkheid van de hoofdpersoon haarscherp te vangen en neemt ons mee in Emma’s hersenstormen. Raak en met veel humor verwoordt ze de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan.

do 14 nov

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 15 nov

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kom je spelen op deze gezellige speelochtend? Regelmatig leest iemand van de Bibliotheek voor.

• Presentatie Cloud diensten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Brinkhuis Laren

Tijdens deze presentatie zal Nataliia Pshenychna, account Executive bij Microsoft partner Smart-IT BV en tevens als vrijwilliger verbonden aan de PC Helpdesk BEL, uitleggen, wat ”de Cloud” is en hoe het werkt. Hoe u al uw bestanden in “de Cloud” kunt zetten en ook weer terugvinden. Maar vooral ook hoe u uw vele foto’s, die u op de smartphone hebt, veilig in “de Cloud” kunt opslaan. Zij zal ruim aandacht besteden aan het aspect veiligheid. En natuurlijk antwoord geven op al uw vragen.

• Huiswerkbegeleiding door De Nieuwe Student Bekijk details

Young female student reading in library, with dektop and books, bookcase in background Van 18:00 tot 19:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

De Nieuwe Student is een vrijwilligersorganisatie die scholieren begeleidt bij het maken van hun huiswerk.

• Voorlezen is proeven van de taal Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

di 19 nov

• Themaochtend: Aandacht voor levensvragen, waarom belangrijk? Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

In het dagelijks contact met de mensen om je heen, hoor je van lief en leed. Mensen vertellen je over het leven van alledag, maar ook over ziekte, eenzaamheid, familiecontacten, levensgeschiedenis of dilemma’s waar ze mee worstelen.

wo 20 nov

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 22 nov

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details