Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 49)

• Zomercursus Samen het internet op Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Wil je ook graag zelf je vakantie boeken of je bankzaken regelen maar voel je je nog te onzeker op het internet?

ma 23 jul

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Tijdens 'De Voorleeshoek' in de bibliotheek spelen we filmpjes af op een groot scherm, zodat de kinderen al zittend op een bankje of kussentje kunnen genieten van de mooie verhalen en muziek.De voorleeshoek

ma 23 jul

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek laren

Tijdens de zomervakantie: Iedere vrijdagochtend van 11.00 tot 11.30 uur wordt er voorgelezen voor peuters in de Bibliotheek van Laren in het Brinkhuis. Reserveren is niet nodig.

vr 27 jul

• Zomerklooien in de bibliotheek Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen

Tussen 23 juli en 31 augustus is het zomervakantie!
 En dat betekent maar één ding… dat er veel vrije tijd is om te vullen. En dacht je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Fout! Je kunt ze nu ook DOEN!

vr 27 jul

ma 30 jul

vr 03 aug

• ZomerExpress openingsfeest Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen

Vrijdag 3 augustus begint de ZomerExpress. En daar maken we een feestje van. Ken jij de nieuwe burgemeester van Huizen al? Hij komt voorlezen!

vr 03 aug

ma 06 aug