Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 122)

• De mens tussen de sterren: hoe wij zijn gemaakt van sterrenstof! Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Themalezing door Prof. Dr. Henny J.G.L.M. Lamers. Wie op een heldere nacht naar de hemel kijkt zal ongetwijfeld verbaasd zijn over al die lichtpuntjes aan de hemel. Wat zijn sterren eigenlijk? Zijn ze er altijd geweest of worden er nog steeds sterren geboren? Hoe gaat dat en kunnen we het zien met grote telescopen?

wo 19 feb

• Nieuw! Klik & Tik het internet op Bekijk details

20 februari 2020 | Bibliotheek Huizen

Met het nieuwe uitgebreide programma van Klik & Tik oefen je verder met het programma Klik & Tik. Het internet op. Je maakt kennis met verschillende leuke en handige websites en je leert stap voor stap hoe ze werken en wat je er zoal mee kunt.

do 20 feb

• PeuterVoorlezen iedere vrijdagochtend in bibliotheek Laren Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 21 feb

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kom je spelen op deze gezellige speelochtend? Regelmatig leest iemand van de Bibliotheek voor.

ma 24 feb

• Kom schrijven in het Schrijfcafé Laren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Iedere laatste dinsdagavond van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek van Laren, in het Brinkhuis. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

di 25 feb

• Nieuw! Klik & Tik het internet op Bekijk details

27 februari 2020 | Bibliotheek Huizen

do 27 feb

• PeuterVoorlezen iedere vrijdagochtend in bibliotheek Laren Bekijk details

vr 28 feb

• Open Podium Bekijk details

Van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Vanaf zaterdag 25 januari krijgen schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke vierde zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen kan ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters.

za 29 feb

• Informatiepunt Buurten met Buren Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Bibliotheek Huizen

Project Buurten met Buren is een burgerinitiatief en heeft als doel het onderlinge contact en verbinding tussen buurtgenoten te bevorderen. Buurten waar mensen zich om elkaar bekommeren en waar iedereen bij hoort.

za 29 feb

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details