Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 142)

• Open Podium Bibliotheek Huizen Bekijk details

Van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Grady van den Bosch, Tea Russchenberg, Eveline van Amstel en Sacha Voogd lezen uit eigen werk. Gerard Wortel zal een voordrachten- en liedjesvoorstelling van pakweg 30 minuten geven. Gastvrouw is José Koopmanschap.

za 31 okt

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

De speeltrein is de wekelijkse speelochtend op maandag voor kinderen van 2 tot 4 jaar in de Speel-o-theek Bibliotheek Huizen. Geniet samen met je kind van een gezellige ochtend. Speelplezier ondersteunt de ontwikkeling van sociale vaardigheden en de motorische en verstandelijke ontwikkeling van kinderen. Door te spelen onderzoeken ze de wereld om zich heen en worden ze steeds opnieuw gestimuleerd hun onderzoek voort te zetten. Ouders kunnen veel over hun kinderen te weten komen door naar hun spel te kijken

ma 02 nov

• Spreekuur Digi&Taalhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Het Digi&Taalhuis biedt tijdens vaste spreekuren passende hulp aan mensen die moeite hebben met het lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van (digitale) basisvaardigheden.

ma 02 nov

sale 3 november 2020 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Van dinsdagmiddag 3 november t/m maandag 23 november houden wij een boekenverkoop in Bibliotheek Brinkhuis Laren.

di 03 nov

• Colleges Introductie kunstgeschiedenis Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Huizen

In deze serie colleges leert u kunst kennen en herkennen. Helen Niele van de Vrije Academie neemt u mee van de Griekse oudheid tot de Mona Lisa. Zij vertelt u alles over de Nachtwacht, blijft stilstaan bij Rem Koolhaas en gaat door op Ai Weiwei. Tijdens de colleges deelt zij haar kennis met veel plezier en groot enthousiasme. Geen droge feiten, maar spannende verhalen en opmerkelijke feiten. Na afloop ziet u verbanden, herkent u periodes en heeft u kennis gemaakt met de belangrijkste werken uit 3500 jaar westerse kunstgeschiedenis.

di 03 nov

sale 4 november 2020 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

wo 04 nov

sale 5 november 2020 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

do 05 nov

sale 6 november 2020 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

vr 06 nov

• PeuterVoorlezen Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Brinkhuis Laren

PeuterVoorlezen is proeven van de muziek van taal en maakt kinderen rijker.

vr 06 nov

sale 7 november 2020 | Bibliotheek Brinkhuis Laren