Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 51)

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Het Digi&Taalhuis biedt tijdens vaste spreekuren passende hulp aan mensen die moeite hebben met het lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van (digitale) basisvaardigheden.

ma 06 jul

ma 13 jul

ma 20 jul

• Open Podium Bekijk details

Van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Sinds de start op zaterdag 25 januari jongstleden hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke laatste zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook als publiek om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. De toegang is gratis.

za 25 jul

ma 27 jul