Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 145)

• Spreekuur Digi&Taalhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Het Digi&Taalhuis biedt tijdens vaste spreekuren passende hulp aan mensen die moeite hebben met het lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van (digitale) basisvaardigheden.

• Cursus Klik & Tik Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn. Het internet wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven.

• Wereld Alzheimer dag: Thuiswonen met Dementie Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Laren

De bibliotheek Huizen, Laren, Blaricum organiseert op deze dag een presentatie/gedachten wisseling over het onderwerp ‘Thuiswonen met Dementie’. De leiding is in handen van Cees Croes (trainer Samen Dementievriendelijk) en Esther Klijsen (zorgondernemer/begeleider en verzorgende van mensen met dementie).

• Colleges Introductie kunstgeschiedenis Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Huizen

In deze serie colleges leert u kunst kennen en herkennen. Helen Niele van de Vrije Academie neemt u mee van de Griekse oudheid tot de Mona Lisa. Zij vertelt u alles over de Nachtwacht, blijft stilstaan bij Rem Koolhaas en gaat door op Ai Weiwei. Tijdens de colleges deelt zij haar kennis met veel plezier en groot enthousiasme. Geen droge feiten, maar spannende verhalen en opmerkelijke feiten. Na afloop ziet u verbanden, herkent u periodes en heeft u kennis gemaakt met de belangrijkste werken uit 3500 jaar westerse kunstgeschiedenis.

di 22 sep

• PeuterVoorlezen Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Brinkhuis Laren

PeuterVoorlezen is proeven van de muziek van taal en maakt kinderen rijker.

vr 25 sep

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 25 sep

• Open Podium Bekijk details

Van 10:45 tot 12:00 | Bibiotheek Huizen

Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook als publiek om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. De toegang is gratis.

za 26 sep

• Spreekuur Digi&Taalhuis Bekijk details

ma 28 sep

• Hulp bij donorregistratie Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Laren

Hulp bij donorregistratie. We gaan dan samen het Donorregister bekijken en jou helpen bij het invullen van jouw keuze. Je hebt alleen jouw DigiD nodig. Heb jij nog geen geldig DigiD? Dan kunnen wij jou met een online formulier verder helpen.

di 29 sep

• Colleges Introductie kunstgeschiedenis Bekijk details