Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 92)

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Het Digi&Taalhuis biedt tijdens vaste spreekuren passende hulp aan mensen die moeite hebben met het lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van (digitale) basisvaardigheden.

ma 30 nov

• Huiswerkbegeleiding door De Nieuwe Student Bekijk details

Young female student reading in library, with dektop and books, bookcase in background Van 18:00 tot 19:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

De Nieuwe Student is een vrijwilligersorganisatie die scholieren begeleidt bij het maken van hun huiswerk.

vr 04 dec

ma 07 dec

• Boekensale Bibliotheek Brinkhuis Laren Bekijk details

sale 19 november 2020 t/m 7 december 2020 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Wij hebben onze boekenverkoop in Bibliotheek Brinkhuis Laren aangevuld en verlengd. Op deze manier maken wij ruimte in onze collectie om je een actueel en aantrekkelijk aanbod te kunnen blijven bieden. Iedereen is welkom, ook niet-leden!

19 nov t/m 07 dec

vr 11 dec

ma 14 dec

• Huizer werkgroep Bruggen Bouwen zoekt meedenkers! Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Bibliotheek Huizen

De werkgroep Bruggen Bouwen is op zoek naar inwoners van Huizen die mee willen denken om een aantrekkelijk programma samen te stellen.

ma 14 dec

• Schrijfcafé Huizen Online Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Online

Kom schrijven in het Online Schrijfcafé! Het Schrijfcafé: volop ruimte om te schrijven, te delen en te genieten. Plezier gegarandeerd!

di 15 dec

vr 18 dec