Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 95)

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 18 okt

• Voorlezen is proeven van de taal Bekijk details

voorlees halfuurtje bibliotheek laren Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 18 okt

• Schrijfcafé Huizen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

Iedere derde zaterdag van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek van Huizen. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

za 19 okt

• Speelochtend De Speeltrein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kom je spelen op deze gezellige speelochtend? Regelmatig leest iemand van de Bibliotheek voor.

ma 21 okt

• Lezing door Nico Wegter ‘Brexit do or die?’ Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | Brinkhuis Laren

Het Verenigd Koninkrijk (VK) trekt binnenkort de deur naar de Europese Unie (EU) achter zich dicht. Of toch niet? Er staan nog 30 dagen op de teller en we weten nog steeds niet hoe Brexit eruit gaat zien. Nico Wegter, voormalig Europees ambtenaar en plaatsgenoot neemt u tijdens deze lezing graag mee in de ins en outs van dit controversiële onderwerp.

do 24 okt

vr 25 okt

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 25 okt

• Fototentoonstelling (Kustlijn en havens langs de) Zuiderzee Bekijk details

29 oktober 2019 t/m 3 december 2019 | Bibliotheek Huizen, tijdens openingsuren

De “Zuiderzeekust” staat volop in de belangstelling: de regio en gemeenten in ’t Gooi ontwikkelen een nieuwe kustvisie.

29 okt t/m 03 dec

• Schrijfcafé Laren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Foyer Brinkhuis Laren

Ieder Schrijfcafé staat in het teken van een thema waar steeds met verschillende oefeningen, genres en technieken over geschreven wordt. Bezoekers betalen per keer en kunnen vrijblijvend meedoen. Het schrijfcafé is een samenwerking tussen de bibliotheek en het Brinkhuis.

di 29 okt

vr 01 nov