Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 232)

• Inloopspreekuur Humanitas Thuisadministratie Huizen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | bibliotheekvestiging Huizen

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden.

vr 28 jan

• Open Podium voor schrijvers en dichters Bekijk details

Van 10:45 tot 12:00 | Huiskamer Bibliotheek Huizen

Open Podium voor schrijvers en dichters uit Huizen, Laren, Blaricum en omgeving. Elke laatste zaterdagochtend van de maand van 10.45 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium in de Huiskamer van bibliotheek vestiging Huizen.

za 29 jan

• Voorleesfeestje in Bibliotheek Brinkhuis Laren met Willeke Alberti Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Voorleesfeestje in bibliotheek Brinkhuis Laren. Op zaterdagochtend 29 januari wordt in het kader van de Nationale Voorleesdagen het prentenboek van het jaar voorgelezen. Om 11.00 uur leest Willeke Alberti in de Bibliotheek Brinkhuis Laren het prentenboek “Maar eerst ving ik een monster” voor. De kinderen die Woezel en Pip verhaaltjes luisteren zullen zeker haar stem herkennen als het personage “Tante Perenboom”.

za 29 jan

• Computerspreekuur de Brassershoeve (SeniorWeb) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Vragen over computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader? Kom naar het gratis spreekuur van de Brassershoeve. (SeniorWeb)

ma 31 jan

• Inloopspreekuur Stichting MEE Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen

Heb je een vraag over wonen, zorg, opvoeding, leren, werk of geldzaken? MEE Utrecht, Gooi & Vecht denkt met je mee. MEE geeft persoonlijk advies dat past bij jouw situatie. MEE denkt in oplossingen zonder de regie over te nemen. Kom naar het inloopspreekuur in bibliotheek Huizen.

ma 31 jan

• Inloopspreekuur wijkagent Huizen Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

De wijkagent is voor de bewoners het eerste aanspreekpunt als het gaat over de openbare orde en veiligheid in jouw wijk. Dus heb je vragen over de veiligheid of de openbare orde in jouw wijk kom dan naar het spreekuur van de wijkagent in bibliotheek Huizen.

di 01 feb

• Start leesclub literatuur in Huizen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen

Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia in bibliotheek Huizen

di 01 feb

• Inloopspreekuur Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | bibliotheek Brinkhuis Laren

In bibliotheek Brinkhuis Laren start in februari het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek met een spreekuur. Het Leerwerkloket helpt en adviseert werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen. Heb je vragen over o.a. omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten kom dan langs bij het spreekuur van het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek in bibliotheek Brinkhuis Laren.

• HLB KOFFIE ACADEMIE met Elisabeth Lockhorn Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Laren

Tijdens de Week voor de Poëzie 2022 laat Elisabeth Lockhorn (biograaf van Andreas Burnier) ons kennis maken met een aantal gedichten uit haar bloemlezing En blauw zal alles zijn. Kom woensdag 2 februari naar bibliotheek Brinkhuis Laren.

• Inloopspreekuur Thuishulp van de Vrijwilligerscentrale Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen

Vind je het moeilijk om je administratie bij te houden? Het invullen van formulieren lastig? Lees je moeilijk brieven? Of mis je je partner die altijd de administratie deed? Kom naar het inloopspreekuur Thuishulp van de Vrijwilligerscentrale in bibliotheek Huizen, iedere eerste woensdag van de maand van 14.00-15.30 uur.