Agendaoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 66)

Van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Iedere vrijdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur wordt er gewoon gezellig voorgelezen in de bibliotheek Laren!

vr 23 aug

vr 30 aug

• Cursus Klik & Tik Bekijk details

plaatje bij de cursus Klik & Tik Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn. Het internet wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven.

do 05 sep

vr 06 sep

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Taalcafe 1 jarig bestaan Bibliotheek Huizen Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 06 sep

• Schrijfcafé Laren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Foyer Brinkhuis Laren

Ieder Schrijfcafé staat in het teken van een thema waar steeds met verschillende oefeningen, genres en technieken over geschreven wordt. Bezoekers betalen per keer en kunnen vrijblijvend meedoen. Het schrijfcafé is een samenwerking tussen de bibliotheek en het Brinkhuis.

di 10 sep

vr 13 sep

• Taalcafé Huizen, iedere vrijdagmiddag Bekijk details

Gilde Taalcafé is voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken.

vr 13 sep

• Week voor Dementie: tentoonstelling MIST opent met lezing over jongdementie Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Mist is een mysterieus verschijnsel dat onverwacht komt opzetten en waar we niets tegen kunnen doen. Bij mist past alleen berusting. Wanneer de mist op z’n hoogtepunt is, verdwalen we er allemaal in en worden we teruggeworpen op onze primaire instincten. Net als bij dementie. En dat geldt niet alleen voor degene die er door wordt getroffen, maar (zeker in het geval van jonge mensen met dementie) voor het hele gezin.

wo 18 sep

vr 20 sep