10e AtelierRoute Blaricum Kunstuitleen Huizen

Kosten: Gratis

Voorbezichtings expositie Atelierroute Blaricum

zaterdag 13 –vrijdag 26 september

Twee weken voorafgaand aan het 10e Blaricumse AtelierRouteweekend (27-28 september), toont de Kunstuitleen Huizen enkele kunstwerken van deelnemers in de bibliotheek vestiging Huizen.

Met onder andere werken van Jan Min, Ankie Vytopil, Angeline Rijkeboer, Daphne van Houten,
Marja Ormeling en Ria van der Mik. Twee andere Atelierroute deelnemers , Barbara Houwers en Marloes Eerden verhuren ook hun schilderijen en beeldhouwwerken via de Kunstuitleen.

De informatiebrochures met namen, locaties en afbeeldingen zijn gratis verkrijgbaar in de bibliotheekvestiging Huizen en Laren.

Organisatie: Kunstuitleen en de Stichting Kunst en Cultuur Blaricum.

Tijdens openingstijden Kunstuitleen Huizen:
Op dinsdag van 10.30 - 16.30 uur, vrijdag van 15.45 - 20.30 uur en op zaterdag van 10.30 - 15.30 uur is er een speciale kunstuitleenmedewerker aanwezig die u desgewenst kan adviseren bij het uitkiezen van een kunstwerk en die u ook anderszins informatie of voorlichting over de kunstuitleen kan geven.