Schrijfcafé Huizen

19 januari 2019, van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 12,50 per deelname

Kom schrijven in het Schrijfcafé!

Na een succesvolle start in Laren is er met ingang van zaterdag 24 november ook een Schrijfcafé in Huizen. Met het Schrijfcafé biedt de bibliotheek twee uur schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

In het Schrijfcafé word je met korte, prikkelende oefeningen en opdrachten uitgedaagd de pen op te pakken en te gaan schrijven. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. Meer informatie hierover vind je op www.schrijfcreaties.nl.

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Je hoeft geen ervaring te hebben, je hebt alleen pen, papier en je hoofd nodig om te kunnen genieten van deze gezellige schrijfochtend. Daarnaast kun je in het Schrijfcafé ervaren of creatief schrijven iets voor jou is, zonder dat je meteen aan een cursus vast zit. Lijkt dit je wat? Meld je dan aan voor het Schrijfcafé.

Bibliotheek Huizen, zaterdag 19 januari, 10.30-12.30 uur
Kosten: €12,50 per deelname (contant)

Reserveren aanbevolen via www.schrijfcreaties.nl/Contact/