Toeslagenbijeenkomst

5 maart 2019, van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen, Plein 2000 - 1

Kosten: vrij; graag van tevoren aanmelden

plaatje bij Toeslagenbelasting

Hulp bij aanvragen, wijzigen of stopzetten van toeslagen voor 2017, 2018 of 2019

Het aanvragen, wijzigen en stopzetten van verschillende toeslagen, zoals huurtoeslag, kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget of zorgtoeslag kun je direct regelen bij de Belastingdienst.
Helaas blijkt de slogan ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’ niet altijd goed uit te pakken in de werkelijkheid.
Wat zijn de addertjes onder het gras, hoe voorkom je dat je moet terug betalen, hoe voorkom je dat een toeslag wordt geweigerd…?

Tijdens deze bijeenkomst zullen de verschillende toeslagen op de meest voorkomende punten worden doorgenomen.
Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.
Met deze informatie kun je vervolgens thuis of in de bibliotheek aan de slag, met of zonder ondersteuning.