Taxatiedag voor munten en postzegels

7 mei 2019, van 12:00 tot 16:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis

Gratis uw munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten laten taxeren. De MPO/Heritage Auctions Europe taxateurs geven u vrijblijvend advies.

U bent vanaf 12.00 uur welkom om uw munten, postzegels, bankbiljetten, oude ansichtkaarten en andere documenten gratis te laten taxeren. De MPO/Heritage Auctions Europe organiseert regelmatig gratis taxatiedagen door het hele land. Op deze dagen kunt u zonder afspraak met uw verzameling munten, postzegels, ansichtkaarten, penningen, onderscheidingen en bankbiljetten of losse stukken op locatie langskomen en deze laten taxeren.

Regelmatig blijkt dat mensen in het bezit zijn van mooie stukken of verzamelingen waarvan de waarde onbekend was. Neem dus uw stukken mee en laat u prettig verrassen!

Locatie: Bibliotheek Huizen, Plein 2000 - 1
Datum: dinsdag 7 mei 2019
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Toegang: gratis

logo van Heritage Auctions Europe

Redenen om een gratis taxatie te laten uitvoeren zijn:

• U verzamelt niet (meer) of u heeft stukken uit een erfenis
  • Iemand uit de familie heeft interesse om een erfenis over te nemen, hoeveel moet hij of zij dan betalen voor die erfenis?
  • Een nalatenschap moet verdeeld worden, maar hoe doet u dat goed?
  • Het is jammer als collecties liggen te verstoffen
  • U wilt eigenlijk wel eens weten wat u bezit, want als u niet weet wat de waarde is kunt u het ook niet op een goede manier van de hand doen of verzekeren
  • Iemand heeft interesse in uw munten of postzegels maar u weet niet of het geboden bedrag goed is

De ervaring leert ons dat er heel veel interesse is voor de taxatiemiddag. Daarom raden wij u aan om op tijd aanwezig te zijn. De MPO/Heritage Auctions Europe geeft nummers uit op volgorde van binnenkomst.