Overzichtsexpositie 22ste AtelierRoute Huizen

13 oktober 2018 t/m 14 oktober 2018 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Toegang vrij

In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 oktober zetten 36 kunstenaars op 29 locaties de deuren van hun atelier, werkplaats, expositieruimte of huiskamer wagenwijd open.

Schilders, tekenaars, keramisten, beeldhouwers, fotografen en edelsmeden vertellen u graag meer over hun inspiratiebronnen, over de technieken die ze gebruiken en over het plezier dat ze beleven aan hun passie.

Grote kans dat u tijdens uw bezoeken ook werk van leerlingen van het Erfgooiers College en de Huizermaat aantreft.

In de Kunstuitleen is vanaf zaterdag 6 oktober een overzichtsexpositie met werk van alle deelnemende kunstenaars. Tijdens het weekend van de AtelierRoute op 13 en 14 oktober kunt u van 11.00 tot 17.00 uur terecht in de bibliotheek. De expositie kan als start- of rustpunt dienen voor uw zelfgekozen route door de hele gemeente, in de nieuwbouwwijken en in het oude dorp.

Opening van de AtelierRoute

De officiƫle opening van de AtelierRoute is op vrijdag 12 oktober 17:00 uur; u bent dan van harte welkom om het glas te heffen met de deelnemende kunstenaars.