Belastingaangifte workshop (verdiepingsbijeenkomst)

19 maart 2018, van 14:00 tot 15:30 | Dorpshuis Blaercom

Kosten: Gratis

Vanaf 1 maart 2018 is het weer tijd voor de belastingaangifte over 2017. Voor sommigen een makkie, voor anderen nog steeds een hele uitdaging. Wij helpen u op weg bij uw aangifte. Kom naar 1 van de gratis workshops in onze vestiging in Laren of in Huizen of in de Blaercom.

De verdiepingsbijeenkomst is bedoeld voor iedereen die goed met een DigiD-code en een computer overweg kan, en ook weet waar hij de vooraf ingevulde aangifte kan vinden, maar toch nog vragen heeft. Net als bij de introductiebijeenkomst wordt de aangifte op een aantal punten doorgenomen. We gaan nu echter niet alleen in op de aangifte in box 2 maar ook op onderwerpen als de eigen woning, persoonlijke aftrekposten als lijfrente en het vermogen in box 3.

Zowel in de introductiebijeenkomst als in de verdiepingsbijeenkomst, is er ruimte voor het stellen van vragen omtrent uw specifieke situatie.

Met de informatie uit de workshop kunt u vervolgens thuis of in de bibliotheek aan de slag, met of zonder ondersteuning.

Iedereen is van harte welkom, ook wanneer u geen lid bent van de bibliotheek.

U kunt zicht aanmelden bij een van onze balies in de bibliotheek, telefonisch via 035-5257410 of via de website
De entree is gratis.

Locatie: De Blaercom, schoolstraat 3, 1261 EV, Blaricum