Begin de vakantie goed: Bezoek de boekensale!

8 juli 2017 t/m 21 juli 2017 | Bibliotheek Huizen

Kosten: vrije inloop tijdens openingstijden

Zaterdag 8 juli om 10.00 uur start de boekenverkoop. Deze duurt tot en met vrijdag 21 juli. Een mooie gelegenheid om voor de vakantie nog wat boeken te ‘scoren’.

In de bibliotheek van Huizen kan vanaf zaterdag 8 juli een bibliotheektas worden gevuld met boeken voor slechts € 5,00!
Voor games, bladmuziek, dvd’s en luisterboeken gelden andere prijzen. Omdat de collectie regelmatig wordt opgefrist ontstaat er dikwijls een nieuwe voorraad afgeschreven boeken. De selectie met populaire romans, informatieve boeken, dvd’s, bladmuziek en jeugdboeken wordt voor een aantrekkelijke prijs aangeboden.

De verkoop duurt bijna twee weken, tot vrijdag 21 juli.

Lekker lezen in de zomervakantie. Iedereen is welkom, ook niet-leden kunnen een tas komen vullen! Het betreft exemplaren die plaats moeten maken voor veel nieuwe boeken en andere materialen. Op deze manier houden we onze collectie actueel en aantrekkelijk. Om op de hoogte te blijven van de aanwinsten in de collectie is er een gratis abonnement op de aanwinstenmail.
Voor games, bladmuziek en luisterboeken gelden andere verkooptarieven. Interesse? Kijk voor de actuele openingstijden van de bibliotheek vestiging Huizen op onze website.

Locatie: Bibliotheek Huizen
Datum: zaterdag 8 juli tot 21 juli
Tijd: zie openingstijden website
Toegang: voor iedereen, leden en niet-leden