Bootcamp voor peuters

12 juni 2017, van 11:00 tot 11:30 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis

Maak kennis met Bikkel tijdens een aantal speelochtenden van de Speel-o-theek Huizen.

Ivo Hougardy, Buurtsportcoach voor de gemeente Huizen en tevens werkzaam bij Kinderopvang Montris heeft het programma Bikkel ontwikkeld.

Bikkel wordt op 30 januari 2017, 3 april 2017 en 12 juni 2017 van 11.00-11.30 uur in de bibliotheek gegeven en is een onderdeel van de speelochtend Speeltrein van de Speel-o-theek Huizen.

Sinds 2002 is Ivo werkzaam in de kinderopvang waar hij ooit begonnen is als pedagogisch medewerker op de Buitenschoolse opvang. Sindsdien is Ivo zich blijven ontwikkelen, onder meer met een studie 'Management in de kinderopvang'. Door zijn jonge dochter leert hij ook dagelijks bij over de behoeftes en de spanningsboog van peuters.

Er kunnen ook reguliere bootcamplessen voor peuters worden gevolgd.
Kijk voor alle sportieve activiteiten in Huizen op: www.sportiefhuizen.nl.

Locatie: Biblotheek Huizen, tijdens speelochtend Speeltrein Speel-o-theek Huizen.
Data: maandag 12 juni 2017
Tijd: 11.00-11.30 uur