Lezing De Burgemeesters van Huizen, 1813-2017

22 november 2017, van 19:30 tot 22:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 3,50 (niet-leden), gratis (leden bibliotheek en leden Historische King Huizen)

Op woensdag 22 november geeft drs J.W. Meijerman een lezing over zijn op 1 november gepubliceerde boek De burgemeesters van Huizen, 1813-2017. Deze lezing wordt mede mogelijk gemaakt door de Historische Kring Huizen.

Het wordt een informatieve lezing, waarbij ook ruimte zal zijn voor vragen. Tijdens de pauze en na afloop van de lezing, neemt drs J.W. Meijerman graag de tijd om zijn boek te signeren.
Het boek behandelt de 18 Huizer burgemeesters vanaf 1813. Met focus op hun persoon, afkomst en gezin, op hun loopbaan en op de belangrijkste gebeurtenissen tijdens hun ambtsperiode in Huizen, worden de burgemeesters in de context van hun tijd geplaatst. Het naslagwerk geeft een boeiende historische beschrijving over een dynamische periode van ruim 200 jaar met vele fraaie foto’s en kaarten. Dit ‘collectorsitem’ zal zijn weg weten te vinden naar allen die de belangstelling voor de historie van Huizen delen.

De avond is vrij toegankelijk voor leden van de bibliotheek en voor leden van de Historische Kring Huizen.

*Deze lezing wordt mede mogelijk gemaakt door de Historische Kring Huizen.

Bibliotheek Huizen, woensdag 22 november, 19.30 – 22.00 uur
Niet-leden: € 3,50