Lezing op de vrijdagmiddag door Christophor Coppes

11 december 2015, van 16:00 tot 17:30 | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 7,50 (leden) en € 9,00 (niet-leden)

Christophor Coppes

In 2012 publiceerde Christophor Coppes het boek In harmonie met het Licht, Deze middag is een zoektocht naar antwoorden op spirituele vragen.

Locatie:
Bibliotheek Huizen
Datum: vrijdag 11 december 2015
Tijd: 16.00 – 17.30 uur
Entree: € 7,50 (leden) en € 9,00 (niet-leden)

Christophor Coppes is doctor in de economische wetenschappen. Hij heeft jaren gewerkt voor de Rijks Universiteit Groningen en bij De Nederlandsche Bank.
Tijdens zijn carrière in de financiële sector verloor hij gevoelszaken niet uit het oog. Enkele jaren geleden schreef hij een boek waarin hij de essenties van de Bijna Dood Ervaringen (BDE) vergeleek met die van de vijf grote religies.

Het doel van mijn lezing is mensen zich te laten realiseren dat we fundamenteel met elkaar en met de natuur zijn verbonden, en dat het goed voor ons zou zijn als we meer in harmonie met het Licht zouden zijn. In mijn lezing maak ik mensen bekend met de essenties van BDE-en en maak ik duidelijk dat deze ervaringen vrij vaak voorkomen. Belangrijk is ook dat BDE-en werkelijke ervaringen zijn die door de reguliere wetenschap zijn erkend en waar serieus onderzoek naar wordt verricht. Daarbij ga ik ook in op zowel positieve als negatieve ervaringen en behandel ik mijn belangrijkste conclusies.
Christophor Coppes

In 2012 publiceerde hij via AnkhHermes het boek In harmonie met het Licht, waarin hij de belangrijkste boodschappen van Bijna Dood Ervaringen weergeeft.