VOL! Cursus digisterker

1 maart 2018, van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 20,- voor 4 dagdelen

Deze cursus is volgeboekt

Steeds meer informatie van de gemeente en de landelijke overheid zijn uitsluitend via de computer te raadplegen. Voor niet iedereen is dat even gemakkelijk.

Waar en wanneer?
Cursus van 4 dagdelen, kosten € 20,-

Data: 1, 8, 15 & 22 maart
Tijdstip: 13:00-15:00 uur
Locatie: Bibliotheek Huizen

Stuur een e-mail naar Ineke van Paridon. Zij helpt je verder

Wat leer je?

• Een DigiD aanvragen en gebruiken.
    Voor veel overheidswebsites is een DigiD nodig. Leer een DigiD aan te vragen en te gebruiken.
  • Zoeken en vinden van informatie
    Je leert informatie te vinden op de websites van de gemeente Huizen en andere overheidsorganisaties.
  • Inloggen op websites
    Je leert in te loggen in persoonlijke omgevingen van overheidswebsites (zoals Mijn toeslagen, Mijn overheid en werk.nl)
  • Online regelen
    Je leert online toeslagen aan te vragen en afspraken te maken met overheidsorganisaties.
  • Website van de gemeente Huizen
    Je leert de website van de gemeente Huizen te gebruiken. Hoe maak je een afspraak of hoe vraag je een paspoort aan?

Voorkennis?
Digisterker is bedoeld voor mensen die al een enige ervaring met internet hebben: Je kan werken met een toetsenbord en muis, een werkend e-mailadres is verplicht.