Cursus Creatief Schrijven

19 januari 2018, van 15:00 tot 17:30 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Voor leden € 120,00 | niet-leden € 143,00 | inclusief koffie/thee

Heb je iets met schrijven? Of wil je experimenteren met andere vormen van schrijven? Op vrijdag 19 januari 2018 start de introductiecursus Creatief Schrijven in de bibliotheek Huizen.

Zin in schrijven?
Kom dan naar de bibliotheek van Huizen want hier begint op vrijdag 19 januari de introductiecursus Creatief Schrijven. Heb je iets met schrijven? Wil je weten of creatief schrijven iets voor je is? Misschien schrijf je al wat langer maar wil je experimenteren met andere vormen van schrijven dan je gewend bent. Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Verhaal, gedicht of column
In zes lessen maak je stapsgewijs kennis met verschillende vormen van creatief schrijven zoals een verhaal, gedichten en een column. Door speelse oefeningen, voorbeelden en het maken van toegankelijke opdrachten zal je schrijfvaardigheid vergroten. Ook leer je hoe je aan inspiratie komt en op welke manier je ideeën om kunt zetten in een korte, beeldende tekst.
Er wordt tijdens de lessen veel geschreven en iedere keer krijg je een kleine huiswerkopdracht mee. In de volgende les bespreken we de gemaakte teksten en zo ontwikkel je gaandeweg je eigen schrijfvoorkeur en stijl.

Schrijfervaring is niet noodzakelijk, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel.

Start: vrijdag 19 januari 2018
Aantal lessen: 6 lessen van 15.00-17.30 uur
Data: 19 en 26 januari, 2, 9, 16, 23 februari
Docent: Marjan Leunissen