Een wandeling door Madrid

5 maart 2018, van 20:00 tot 22:00 | bibliotheek Laren

Kosten: € 12.50

Deze avond biedt een perfecte voorbereiding voor iedereen die deze bruisende Spaanse hoofdstad, Madrid, beter wil leren kennen.

Madrid

Voor toeristen heeft deze bruisende hoofdstad van Spanje veel te bieden. Niet alleen op het gebied van architectuur, maar vooral ook is de stad rijk aan musea, waaronder de drie bekendste: het Prado, het Centro de Arte Reina Sofia en het Museo Thyssen-Bornemisa. Alle drie met een indrukwekkende collectie. Daarnaast zijn er een aantal interessante kleinere musea, verschillende mooie pleinen en natuurlijk het Koninklijke paleis.

Gezellige wijken

Rond en op de Plaza Mayor heerst vaak een gezellige sfeer, die zeker ook te beleven valt op de vlak bijgelegen leuke Mercado de San Miguel. Her en der winnen rondliggende wijken door hun boetiekjes, hun kleine restaurantjes en barretjes aan populariteit. En als je even genoeg hebt van cultuur, gastronomie en shoppen dan is er altijd nog het Parque del Retiro, dat uitnodigt voor een heerlijke wandeling. U gaat deze avond op stap met cultuurkenner Wim Dooge waardoor u goed voorbereid zelf op ontdekkingsreis kan gaan.

Locatie: bibliotheek Laren
Datum: maandag 5 maart
Tijd: 20.00-22.00 uur
Toegang € 12.50

Deze avond is georganiseerd samen met de Volksuniversiteit Het Gooi.