GEANNULEERD! Themaochtend met Kees Klinkhamer over Gelukkig ouder worden

20 september 2017, van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: gratis, wel reserveren

DE THEMAOCHTEND IS GEANNULEERD!

Een klein jaar geleden publiceerden zij dit boek dat -mede door de actualiteit van het onderwerp- nog steeds volop in de belangstelling staat. Hij zal naar aanleiding van de publicatie een lezing geven.

Vanuit zijn persoonlijke ervaring en medische expertise, weet voormalig hoogleraar radiologie Klinkhamer dat gelukkig ouder worden niet vanzelf gaat. Rust roest! Daarom is zijn pleidooi de nieuwsgierigheid te behouden, nieuwe situaties te verwelkomen en vooral actief blijven deelnemen aan het maatschappelijk proces.

Aan de hand van sleutelbegrippen als loslaten, aanvaarden, dankbaarheid en leegte, geeft het boek de boodschap dat iedereen door zich tijdig te verdiepen, van zijn of haar oude dag een zinvolle, vitale en inspirerende tijd kan maken.

Het boek is vooral ook bedoeld als wake-up call voor mensen rondom 45-50 jaar. Blijf midden in het leven staan en houdt aansluiting met de jeugd, want ouderen en jongeren kunnen heel veel van elkaar leren. Besef het belang van het onderhouden van sociale contacten, dat vrijwaart je van eenzaamheid op oudere leeftijd. Kortom, verschillende adviezen om gelukkig te blijven en de eenzaamheid tegen te gaan, door Kees Klinkhamer in de Huiskamer van de bibliotheek Huizen op woensdag 20 september aanstaande.

Datum: woensdag 20 september
Tijd: 10.30 – 12.00 uur