HIGH TEA 4 KIDS: Ted van Lieshout komt naar Laren en misschien komt Boer Boris met hem mee

18 september 2022, van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Kosten: € 10,00

Ted van Lieshout maakt samen met Philip Hopman de serie over Boer Boris, die met zijn broertje en zusje en een heleboel dieren op de boerderij woont. Misschien komt Boer Boris met hem mee … want hij heeft gehoord dat er ook een speciale High Tea 4 Kids is met heerlijke hartige & zoete hapjes en de enige echte Kinderchampagne! Voor kinderen tot 6 jaar.

Foto: Philip Hopman (links) en Ted van Lieshout. Cop. Katinka Krijgsman.

Ted van Lieshout

Ted van Lieshout (Eindhoven, 1955) wilde schrijver, tekenaar of zanger worden. Op zijn 19e ging hij studeren aan de kunstacademie in Amsterdam. Hij werd illustrator en maakte tekeningen bij gedichten en verhalen voor kinderen. Ook ontwierp hij boekomslagen en tekende hij voor kranten en tijdschriften. In 1986 verschenen Raafs reizend theater en de gedichtenbundel Van verdriet kun je grappige hoedjes vouwen. De gedichtenbundel won meteen een grote prijs: de Vlag en Wimpel prijs. Ted heeft voor zijn boeken en gedichtenbundels heel veel prijzen gewonnen. Het zijn ook fantastische boeken!

Nazomerfeest Laren

En omdat we niet alleen Boer Boris maar ook Ted van Lieshout zo leuk vinden, hebben we hem uitgenodigd om op ons Nazomerfeest in Laren bij de High Tea 4 Kids te komen vertellen over zijn boekenavonturen.

Waar en wanneer?

• Bibliotheek Brinkhuis Laren
  • zondag 18 september 2022
  • 14:30-16:00 uur
  • Entree: € 10,00

Wil je dat jouw (klein)kinderen erbij zijn? Reserveer dan snel!