Bijeenkomst Huizer Schrijversgilde

16 november 2017, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis

Zowel beginnende schrijvers als meer gevorderde zijn van harte welkom om aan te schuiven bij de recent opgerichte Huizer Schrijversgilde in de bibliotheek Huizen.

Ontmoeting met schrijvers

Dit initiatief is ontstaan door Janine van der Hulst-Veerman, schijfster en uitgever van ‘Lieve Hart’ en ‘Gevangen Wind’ en Henk Wiesenekker, bekend van zijn korte verhalen, columns en zijn boeken ‘Geloven is je hart wenden’ en ‘Vera’ . Zij beogen met dit Schrijversgilde een plek te creëren waar Huizer schrijvers, ook de beginnend schrijver, van allerlei genres 4 tot 6 keer per jaar elkaar ontmoeten, elkaar stimuleren en met elkaar creëren.

De toegang is gratis en de koffie en thee staat klaar.

Locatie: Bibliotheek Huizen
Data: donderdag 16 november, 18 januari, 15 februari, 15 maart, 19 april en 17 mei
(in december geen bijeenkomsten)
Tijd: 14.00-15.00 uur