Belastingdienst: Hulp bij aanvragen, wijzigen of stopzetten van toeslagen

25 januari 2018, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Laren

Kosten: Gratis

Op 25 januari is er een bijeenkomst 'Hulp bij aanvragen, wijzigen of stopzetten van toeslagen voor 2016, 2017 of 2018' in de bibliotheek Laren

Het aanvragen, wijzigen en stopzetten van verschillende toeslagen, zoals huurtoeslag, kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget of zorgtoeslag kun je direct regelen bij de Belastingdienst.

Helaas blijkt de slogan ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’ niet altijd goed uit te pakken in de werkelijkheid. Wat zijn de addertjes onder het gras, hoe voorkom je dat je moet terug betalen, hoe voorkom je dat een toeslag wordt geweigerd…?

Tijdens deze bijeenkomst zullen de verschillende toeslagen op de meest voorkomende punten worden doorgenomen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

Met deze informatie kun je vervolgens thuis of in de bibliotheek aan de slag, met of zonder ondersteuning. Je bent van harte welkom, ook wanneer je geen lid bent van de bibliotheek. De entree is gratis.

Bibliotheek Laren, donderdag 25 januari 2018, 19.30-21.00 uur

Aanmelden

Je kan je aanmelden via de bibliotheek op telefoonnummer 035-5257410 of via onze online kaartverkoop