Laren Schrijfcafé

25 september 2018, van 19:30 tot 21:30 | Foyer Brinkhuis Laren

Kosten: € 12,50 per deelname, contant te voldoen

Kom schrijven in het Schrijfcafé!

Het Schrijfcafé: volop ruimte om te schrijven, te delen en te genieten. Plezier gegarandeerd!

Iedere laatste dinsdagavond van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek van Laren, in het Brinkhuis. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

In het Schrijfcafé word je met korte, prikkelende oefeningen en opdrachten uitgedaagd de pen op te pakken en te gaan schrijven. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. Meer informatie hierover vind je op www.schrijfcreaties.nl.

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Je hoeft geen ervaring te hebben, je hebt alleen pen, papier en je hoofd nodig om te kunnen genieten van deze gezellige schrijfavond. Daarnaast kun je in het Schrijfcafé ervaren of creatief schrijven iets voor jou is, zonder dat je meteen aan een cursus vast zit. Lijkt dit je wat? Meld je dan aan voor het Schrijfcafé.

Locatie: Bibliotheek Laren, in het Brinkhuis
Data: dinsdagavond 30/10, 27/11 en 18/12 2018
Tijd: 19:30-21:30 uur, inloop vanaf 19:15 uur om alvast een drankje/koffie/thee te bestellen
Kosten: €12,50 per deelname (contant)
Reserveren aanbevolen

Deze avond is georganiseerd samen met het Brinkhuis.