Maatjescafé

5 september 2020, van 11:00 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen, huiskamer 2e etage

Kosten: Toegang gratis, reserveren geadviseerd

Vrijwilligerscentrale Huizen organiseert maatjescafé in Bibliotheek Huizen

Zaterdag 5 september organiseert Vrijwilligerscentrale Huizen een maatjescafé in de Huiskamer van de Bibliotheek in Huizen. Het café is geschikt voor iedereen die een maatje zoekt of graag maatje wil worden.

Maatje word je voor iemand die wat extra aandacht, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Dat kan op verschillende manieren: samen koffie drinken, wandelen of hardlopen, voorlezen, taallessen, theater of uitgaan en nog veel meer. Hoe lang je maatje bent, kan variëren. Van 3 maanden tot 2 jaar, je kiest zelf wat bij je past.

Tijdens het maatjescafé informeren medewerkers van Vrijwilligerscentrale Huizen je over de verschillende soorten maatjescontact, zoals taal-, wandel-, sport- of gezelschapsmaatjes. Ook als je zelf op zoek bent naar een maatje kun je terecht voor wensen en vragen. Er zal ook een speeddate worden georganiseerd. Hier worden maatjes en hulpvragers aan elkaar voorgesteld. Door kort met elkaar in gesprek te gaan kan er gezocht worden naar de ideale match.

Locatie: Bibliotheek Huizen – huiskamer 2e etage
Datum: zaterdag 5 september 2020
Tijd: 11.00 – 15.00 uur
Toegang: gratis, reserveren geadviseerd (max. 100 pers.)