'Kom erbij' mantelzorgavond op dinsdag 26 september

26 september 2017, van 18:30 tot 21:30 | Bibliotheek Laren

Kosten: € 1,50

Uitgangspunten van deze avond zijn 'Je hoeft het niet alleen te doen' en 'Maak van je zorg je kracht!' Alle mantelzorgers in de regio zijn uitgenodigd om op 26 september a.s. in de bibliotheek van Laren deel te nemen aan een informatieve en gezellige avond, die voor de deelnemers heel herkenbaar zal zijn. Ontmoeting en inspiratie staan centraal.

Mantelzorgers in het middelpunt

Deze avond is speciaal door en voor mantelzorgers. Mantelzorgers staan nu eens terecht in het middelpunt. Diverse mensen met ervaringen op gebied van mantelzorg zullen een bijdrage leveren en u kunt ook kennismaken met organisaties en hun aanbod voor mantelzorgers.

Noteer in uw agenda 26 september vanaf 18.30 tot 21.30 uur.
Entree bedraagt € 1,50 en koffie/thee en een drankje zijn gratis.

Deze avond is een onderdeel van het Kom Erbij Festival welke in de laatste week van september en eerste week van oktober in Laren georganiseerd wordt.