Open Podium voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving

28 november 2020, van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen, huiskamer

Kosten: Gratis, reserveren verplicht

Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn.

Het Open Podium is een succes en het Schrijversgilde en de Bibliotheek Huizen gaan door met dit Podium initiatief voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving. Om zeker te zijn van een plek in de spotlights kun je je alvast aanmelden bij Cécile Koops

Sinds de start op zaterdag 25 januari jongstleden hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke laatste zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook als publiek om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. De toegang is gratis.

Het schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseren zij de programmering. Schrijversgilde en bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters te realiseren. Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je dan aan voor Open Podium bij Cécile Koops en stuur een cc aan Dasja Koot.

Open Podium is iedere laatste zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage. Vrije inloop. Aanvang programma om 10.45 uur.

Data: Iedere laatste zaterdag van de maand:
zaterdag 28 november 2020 en zaterdag 30 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april, 29 mei, 26 juni 2021
Tijd: 10.45 – 12.00 uur
Waar: Bibliotheek Huizen, Plein 2000-1, 1271 KK Huizen
Kosten: gratis, reserveren verplicht