Start Open Podium

25 januari 2020, van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Toegang vrij, reserveren aanbevolen

Een nieuw jaar met nieuwe initiatieven: deze maand start de Bibliotheek Huizen in samenwerking met het Schrijversgilde het Open Podium voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving.

Vanaf zaterdag 25 januari krijgen schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke vierde zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen kan ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters.

Het Huizer Schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseren zij de programmering. Schrijversgilde en bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters te realiseren. Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je dan aan voor Open Podium bij Dasja Koot, dkoot@bibliotheekhlb.nl.

Open Podium is iedere vierde zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage. Vrije inloop.

Datum: zaterdag 25 januari 2020
Tijd: 10.45 – 12.00 uur