Open Podium voor schrijvers en dichters

26 november 2022, van 10:45 tot 12:00 | Huiskamer Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis

Open Podium voor schrijvers en dichters uit Huizen, Laren, Blaricum en omgeving.

Voordragen uit eigen werk

Sinds vorig jaar hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke laatste zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.45 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium in de Huiskamer van bibliotheek vestiging Huizen. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen uit Huizen, Laren en Blaricum en omgeving welkom, ook om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters.

Huizer Schrijversgilde

Het schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseren zij de programmering. Schrijversgilde en Bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters in het Gooi te realiseren. Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je dan aan voor Open Podium bij Cecile Koops, clckoops@gmail.com .

Open Podium is iedere laatste zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage.

Foto: Optreden Gerard Wortel bij het Open Podium van oktober 2020.

Reserveren aanbevolen

Speel je een instrument of zing je?

Speel je een instrument of zing je en wil je jouw instrument en/of stem laten klinken tijdens het Open Podium? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Ik meld mij aan!

Zomerstop

In de maanden juli en augustus is er geen Open Podium.