Open Podium voor schrijvers en dichters

31 juli 2021, van 10:45 tot 12:00 | Huiskamer Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis

Open Podium voor schrijvers en dichters uit Huizen, Laren, Blaricum en omgeving.

Voordragen uit eigen werk

Sinds vorig jaar hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke laatste zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.45 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium in de Huiskamer van bibliotheek vestiging Huizen. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen kan ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen uit Huizen, Laren en Blaricum en omgeving welkom, ook om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters.

Huizer Schrijversgilde

Het schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseren zij de programmering. Schrijversgilde en Bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters in het Gooi te realiseren. Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je dan aan voor Open Podium bij Cecile Koops, clckoops@gmail.com .

Open Podium is iedere laatste zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage. Vrije inloop.

Alle edities herfst en winter 2021

Bibliotheek Huizen | Plein 2000-1, 1271 KK Huizen |  10.45 – 12.00 uur | gratis, reserveren aanbevolen.

Zaterdagen 28 augustus, 25 september, 30 oktober en 27 november.

Foto: Optreden Gerard Wortel bij het Open Podium van oktober 2020.