Opening AtelierRoute Huizen

13 oktober 2017, van 17:00 tot 18:00 | Kunstuitleen Bibliotheek Huizen

Kosten: gratis

De officiële opening van de AtelierRoute is op vrijdag 13 oktober 17:00 uur. Je bent van harte welkom om het glas te heffen met de deelnemende kunstenaars.

AtelierRoute Huizen

In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 oktober zetten 39 kunstenaars op 30 locaties de deuren van hun atelier, hun werkplaats of expositieruimte wagenwijd open. Schilders, tekenaars, keramisten, beeldhouwers, fotografen en edelsmeden laten je dan kennismaken met hun nieuwste werk. Ze vertellen je graag meer over hun inspiratiebronnen, over de technieken die ze gebruiken en de keuzes die ze maken voor bepaalde vormen of kleuren. De AtelierRoute Huizen biedt heel laagdrempelig kansen voor bijzondere ontmoetingen en gesprekken tussen kunstenaars en kunstliefhebbers.

Overzichtsexpositie AtelierRoute Huizen

In de Kunstuitleen Huizen is vanaf zaterdag 7 oktober een overzichtsexpositie met werk van alle deelnemende kunstenaars. De expositie kan als start- of rustpunt dienen voor de zelf gekozen route door de hele gemeente, in de nieuwbouwwijken en in het oude dorp.

Optreden van het Goylants Kamerkoor

Tijdens de AtelierRoute op zaterdag 14 en zondag 15 oktober is de overzichtsexpositie in de Kunstuitleen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op zondag 15 oktober om 14.00 uur is er een optreden van het Goylants Kamerkoor dat dit jaar het 50-jarig bestaan viert.