Peutermarkt 2018

27 januari 2018, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis

Peutermarkt 2018

Zaterdag 27 januari 2018 van 10 tot 12 uur vindt voor de 4e keer de Peutermarkt plaats in de bibliotheek van Huizen. Deze wordt georganiseerd door Versa Welzijn, Centrum voor Jeugd en Gezin Huizen en Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.

Met als Thema Spelen

In de bibliotheek van Huizen komen die ochtend twintig organisaties samen om ouders (en peuters) te informeren te enthousiasmeren. De opening wordt verzorgd door Dance-Point samen met wethouder Marianne Verhage.

Naast de activiteiten op de markt zelf, geven diverse organisaties ook korte workshops, zodat ouders en de kleintjes kennis kunnen maken met de activiteiten die worden aangeboden.

Ouders kunnen deze ochtend onder meer kennismaken met diverse instellingen voor kinderopvang, zich laten informeren over de overstap van de kinderopvang naar het basisonderwijs en advies krijgen over onder andere kinder-EHBO en interactief voorlezen.

Daarnaast is het mogelijk om samen met hun kind muziek te maken, te dansen, te gymmen, een ouder/kind bootcamp te volgen of kennis te maken met judo tijdens de gratis kennismakingsworkshops. De kinderen kunnen ook gaan knutselen, luisteren naar mooie verhalen, met speelgoed spelen en zich laten schminken. Een gezellige ochtend voor peuters en hun ouders.

Peutermarkt Huizen | Zaterdag 27 januari 2018 |10.00 – 12.00 uur | Bibliotheek vestiging Huizen | Plein 2000 – 1| Entree: gratis