Schrijfcafé Laren

10 september 2019, van 19:30 tot 21:30 | Foyer Brinkhuis Laren

Kosten: €12,50 per deelname (contant)

Met het Schrijfcafé bieden de bibliotheek en het Brinkhuis Laren maandelijks twee uur schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Of je nou met schrijven wilt beginnen of al langer schrijft. Met korte, prikkelende oefeningen en creatieve schrijfopdrachten word je uitgedaagd de pen op te pakken en te gaan schrijven.

Ieder Schrijfcafé staat in het teken van een thema waar steeds met verschillende oefeningen, genres en technieken over geschreven wordt. Bezoekers betalen per keer en kunnen vrijblijvend meedoen.

Het schrijfcafé is een samenwerking tussen de bibliotheek en het Brinkhuis.

De kosten voor deelname zijn €12,50 en kunnen contant worden betaald op de avond zelf aan de docent. Deelnemers melden zich, bij voorkeur, vooraf aan.

Plaats:

Foyer Brinkhuis Laren

Data:

Dinsdagavonden 10/9, 29/10, 26/11 en 10/12

Tijd:

19:30-21:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur om alvast een drankje/koffie/thee te bestellen

Kosten:

€12,50 per deelname (contant)

Reserveren aanbevolen!

Het Schrijfcafé: volop ruimte om te schrijven, te delen en te genieten. Plezier gegarandeerd!

Deze avond is georganiseerd samen met het Brinkhuis.