Speeddaten met raadsleden politieke partijen Huizen

16 maart 2018, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis

Woensdag 21 maart nadert gestaag. De dag waarop heel Nederland naar de stembus mag om de vertegenwoordiging in de Gemeenteraden te kiezen. U kunt het verschil maken!

De Gemeenteraad heeft de inwoners van haar gemeente nodig om een goed beeld te vormen over verschillende onderwerpen. Onderwerpen die niet alleen divers zijn maar soms ook genuanceerd en nauw luisteren.

De raadsleden laten zich daarom graag informeren door u, bewoners van Huizen op vrijdagmiddag 16 maart aanstaande in de bibliotheek vestiging aan Plein 2000. Er is een mogelijkheid om een speeddate met een of meerdere aanwezige raadsleden te hebben, waarbij men vragen kan stellen en kort in gesprek kan gaan.

Op vrijdag 16 maart van 15.00 -17.00 uur zijn daarom van elke zittende partij in Huizen 2 raadsleden aanwezig in de bibliotheek vestiging van Huizen. Een uitgelezen kans dus om het te hebben over wat men bezighoudt of zou willen veranderen. Om te weten te komen waar de Gemeente Huizen en haar inwoners voor staan, is het raadzaam de stemwijzer in te vullen. Dit kan in de bibliotheek tijdens de openingstijden.

Bibliotheek Huizen, vrijdag 16 maart, 15.00 – 17.00 uur, entree gratis