De Speeltrein, iedere maandag in bibliotheek Huizen

11 december 2017, van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 2,- inclusief limonade & koffie

Geniet samen met je (klein)kind van een gezellige ochtend.

Je bent samen met je kind van harte welkom op deze ochtend. De deur van de bibliotheek gaat speciaal wat eerder open. Vanaf kwart voor 10 kunt je binnen lopen en met je kind gaan spelen in de ruimte van de speel-o-theek. Er zijn twee vrijwilligers van de speel-o-theek aanwezig. De ouders blijven gedurende de speelochtend aanwezig.

Regelmatig wordt er voorgelezen tijdens de Speeltrein. Je zit tenslotte tussen de allermooiste prentenboeken!  Uiteraard kun je ter plekke lid worden van de bibliotheek. Het lidmaatschap tot 6 jaar is gratis.

Voor je kind kun je een stukje fruit (en eventuele verschoning) meenemen. Wij zorgen voor het drinken. Gedurende de ochtend hebben we een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Voor de ouders is er een kopje koffie of thee.

In de schoolvakanties is er geen speelochtend De Speeltrein.

De speeltrein is een initiatief van CJG, Versa Welzijn, de speel-o-theek, GGD en Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.