De Speeltrein; iedere maandag in bibliotheek Huizen

15 mei 2017, van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 2,- inclusief limonade & koffie

Geniet samen met je (klein)kind van een gezellige ochtend.

U bent samen met uw kind van harte welkom op deze ochtend. De deur van de bibliotheek gaat speciaal wat eerder open. Vanaf kwart voor 10 kunt u binnen lopen en met uw kind gaan spelen in de ruimte van de speel-o-theek.

Er zijn twee vrijwilligers van de speel-o-theek aanwezig die u en uw kind begeleiden. De ouders blijven gedurende de speelochtend aanwezig.

Regelmatig wordt er voorgelezen tijdens de speeltrein. U zit tenslotte tussen de allermooiste prentenboeken tijdens deze speelochtend. U kunt uiteraard ter plekke lid worden van de bibliotheek. Het lidmaatschap tot 6 jaar is gratis.

Voor uw kind kunt u een stukje fruit (en eventuele verschoning) meenemen. Wij zorgen voor het drinken. Gedurende de ochtend hebben we een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Voor de ouders is er een kopje koffie of thee.
We hopen u hier te mogen begroeten.

In de schoolvakanties is er geen speelochtend De Speeltrein.

De speeltrein is een initiatief van CJG, Versa Welzijn, de speel-o-theek, GGD en Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.