Speelochtend De Speeltrein

18 november 2019, van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 2,- inclusief limonade & koffie

Kom je spelen op deze gezellige speelochtend? Regelmatig leest iemand van de Bibliotheek voor.

Geniet samen met je (klein)kind van een gezellige ochtend. De deur van de Bibliotheek gaat speciaal wat eerder open. Vanaf kwart voor 10 kun je binnen lopen en met je kind gaan spelen in de ruimte van de Speel-o-Theek. Er zijn twee vrijwilligers aanwezig en de ouders blijven tijdens de speelochtend aanwezig.

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Neem voor je kind een stukje fruit (en eventuele verschoning) mee. Wij zorgen voor het drinken. Tijdens de ochtend hebben we een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Voor de ouders is er een kopje koffie of thee.

De speeltrein is een initiatief van Jeugd & Gezin, Versa Welzijn, de Speel-o-Theek, GGD en Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.

Tijdens de schoolvakanties is er geen speelochtend van De speeltrein.

Lid worden van de bibliotheek

Regelmatig leest iemand van de Bibliotheek voor tijdens de Speeltrein. Je zit tenslotte tussen de allermooiste prentenboeken! Uiteraard kun je ter plekke lid worden van de Bibliotheek. Het lidmaatschap tot 13 jaar is gratis.