Poppenspel 'Buiten de lijntjes' tijdens de Speeltrein

2 oktober 2017, van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 2,- inclusief limonade & koffie

Poppentheater De Kleine Zon uit Huizen presenteert de voorstelling 'Buiten de lijntjes' in het kader van de week van de opvoeding tijdens de Speeltrein, een samenwerking van Bibliotheek Huizen – Laren – Blaricum, de Speel-o-theek Huizen, Versa Welzijn en het CJG .

'Buiten de lijntjes' is een sfeervol tafelpoppenspel rondom de kinderboerderij voor peuters en hun ouders. De dieren van de boerderij zorgen voor een vrolijk spektakel 'buiten de lijntjes.'

Kom je kijken?

Frouke van Zomeren omlijst de voorstelling met accordeonmuziek en haar niet aflatende enthousiasme. Wat eens begon als een poppenkast aan huis, groeide uit naar een onderhoudend en sprankelend poppentheater. Iedereen is welkom.

De Speeltrein is elke maandagochtend om 10.00 uur in Bibliotheek Huizen.
De entree voor de Speeltrein is € 2,- inclusief limonade & koffie.

Locatie: Bibliotheek Huizen
Datum: maandag 2 oktober 2017