Voorleesontbijt met de burgemeester van Laren

26 januari 2018, van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Laren

Kosten: Geen

Op vrijdag 26 januari komt waarnemend burgemeester van Laren, mevrouw Rinske Kruisinga, voorlezen in de bibliotheek Laren in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018

Tijdens de Nationale Voorleesdagen, van 24 januari t/m 3 februari staat het prentenboek van het jaar centraal. Dit jaar is dat het boek ‘Sst, de tijger slaapt’ van Britta Teckentrup. Dit boek staat ook centraal tijdens het voorleesontbijt in de bibliotheek. En we hebben bijzondere gasten dit jaar!
U bent van harte welkom met uw peuter.

Vrijdag 26 januari 11.00 uur
Voorleesontbijt met waarnemend burgemeester van Laren, mevrouw Rinske Kruisinga, in de bibliotheek Laren

Alle peuters en hun ouders, verzorgers en grootouders zijn van harte welkom.

Nog geen lid?

Lidmaatschap voor kinderen tot 6 jaar is gratis. Word je tijdens de Nationale Voorleesdagen lid van de bibliotheek? Dan krijg je het schattige tijger vingerpoppetje uit het boek ‘Ssst, de tijger slaapt’, cadeau. *

Voorlezen is leuk en belangrijk voor de taalontwikkeling. De bibliotheek is de perfecte plek voor kinderen om het lezen te ontdekken. onze bibliothecarissen helpen graag bij het ontdekken en uitzoeken van de leukste boeken.

* Zolang de voorraad strekt.